Több energiája van, mint neked 20 évesen: Ilyen Péterfy Bori egy fesztiválos napja!

Több energiája van, mint neked 20 évesen: Ilyen Péterfy Bori egy fesztiválos napja!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Eddig is sejtettük, hogy Bori egy energiabomba, de most már egészen biztosak vagyunk benne!

Az énekesnő éppen a turnébuszban ült, amikor felhívtam, hogy szeretnénk egy átlagos napját bemutatni. Persze, először úgy reagált, hogy „az nehéz lesz, mert minden napom más”, de azért mégis sikerült rendszert találnunk a kusza hétköznapjaiban.

8 óra: Relatív reggel

Ha előző nap nem volt éjszakába nyúló előadásom, akkor korán kelünk, de mostanában, a turnéidőszakban ez ritkán fordul elő. Amikor normális időben ébredek, én viszem oviba a kisfiamat, utána pedig elmegyek jógázni.

10 óra: Színházi plusz

Délelőtt rohanok a Katona József Színházba: egy Brecht-darabot próbálunk, A kaukázusi krétakört. A színházban kettőig vagyok, de a főpróbahéten egész nap a Katonában van a stáb.

Énidő


Jóga

Fontos, hogy úgy érezzem, a testem nem hagy cserben a színpadon, és erre a rendszeres jógázás a legjobb. Rugalmasnak és hajlékonynak kell maradnom, hogy bírjam a színpadi megterhelést.

Úszás

Hetente megyek uszodába és szaunába, de télen próbálok gyakrabban, az úszás-szaunázás kombinációnál nincs jobb immunerősítő. Egy kétórás uszodai kikapcsolódás felér egy egyhetes pihenéssel.

Sorozatok

Imádok este sorozatokat nézni, legutóbb a Tabu első évadát néztem végig, de alig várom a Trónok harca és a Twin Peaks legújabb évadját is.

14 óra: Vega örömök

Ha végeztem a színházban, sokszor már vár rám a turnébusz, felpakolják a roadok a cuccokat és elindulunk a helyszínre. Ha mégis van kis időm (igaz, előfordul, hogy csak délután 5-kor), a Nemsüti vegabisztróban ebédelek, ahol mindig finom a napi menü.

16 óra: Balett másképp

Amikor megérkeztünk a koncerthelyszínre, a roadok kipakolnak, és utána következik a beállás a színpadon. Ha klubkoncertünk van, akkor előfordul, hogy órákat várunk, amíg ránk kerül a sor.

Kép

19 óra: Várakozás

Általában nem eszem koncert előtt, mert elnehezít, ma például csak bekaptam egy csokit, amit a benzinkútnál vettem. Nekem egyébként nem olyan központi dolog a kajálás, mint általában az embereknek. (Ha nincs fellépésünk, ilyenkor még játszunk, focizunk, legózunk vagy AC/DC-re táncolunk a kisfiammal, utána pedig jön a fürdés és a kötelező mesélés az ágyban.)

21 óra: Show time

Minden zenész számára idegőrlő, amikor a backstage-ben kell pár négyzetméteren várakozni. Ha felöltöztem és felfrissítettem a sminkem – egy bőrönddel és jó nagy sminktáskával, nagy tükörrel megyek mindig koncertezni –, feltüzeljük magunkat az estére, viszkizünk, sztorizgatunk. A fesztiválidőszak azért is szuper, mert a kulisszák mögött bandázhatunk, irtó nagy bulikat tudunk csapni az előttünk vagy utánunk fellépő zenészekkel.

Élet- és munkamániás vagyok. Mindig arra törekszem, hogy minél több jó dolgot sűrítsek bele egy napba.

Éjjel 1 óra: Éjjeli bagoly

Előfordul, hogy hajnali 5-kor érek haza egy vidéki fellépésről. Ilyenkor persze alszom, ameddig lehet, hogy teljes energiával vághassak bele a következő esti koncertbe vagy színházi próbába, különben nem bírnám a folyamatos esti munkát.

Beauty must have


Általában már otthon kisminkelem magam, mert a backstage-ben sokszor nem túl jók a fények hozzá. Piros rúzs forever! Szeretem a MAC-termékeket, a hajamat pedig Tigivel lövöm be.

MAC, szatén-fényű ajakrúzs, 6100 Ft, Tigi Bed Head, Hard Head extra erős hajlakk, 3800 Ft

MAC, szatén-fényű ajakrúzs, 6100 Ft, Tigi Bed Head, Hard Head extra erős hajlakk, 3800 Ft

És ha ezt a hihetetlen tempót a saját szemeddel szeretnéd megnézni, akkor irány ma a VOLT fesztivál! A Péterfy Bori & Love Band 28-án lép fel a Budapest2017 Swim-padon 23:45 és 01:00 között.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.