10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Régóta gondolkodsz azon, hogy végleg eldobod a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez?

A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás. Lássunk 10 okot, miért érdemes a Sasszem NO-Touch PRK kezelést választani:

1. Nem érnek a szemedhez A NO-TOUCH PRK az egyetlen olyan kezelés, ahol sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet. A látásjavítást kizárólag lézer végzi, így az egész kezelés sokkal pontosabbá válik. Azok számára, akik a szem érintésének a gondolatától is irtóznak, talán ez az érv lehet a legmeggyőzőbb.

2. Azonnali WOW! effekt A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.

3. Fájdalommentes A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat.

4. Gyors gyógyulási idő A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.

5. Garanciavállalás A Sasszemklinika 100%-os garanciát vállal minden egyes kezelésre. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látás, mint ahogy azt a páciens előre írásban megkapta, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést. A garancialevélben mindenki részletes tájékoztatást kap arról, hogy pontosan mire és hogyan vállal felelősséget az intézmény.

6. Személyre szabott kezelés Minden páciens kezelését egy részletes alkalmassági vizsgálat előzi meg. Ennek köszönhetően a kezeléseket az egyéni paraméterek alapján végzik, így garantált, hogy mindenki személyre szabott megoldást kap a problémájára.

7. Pénztárcakímélő ár A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és életre szóló látást biztosít.

Kép

8. Villámgyors technológia Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D szemkövető rendszer pedig azonnal reagál minden szemmozgásra, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rossz irányba néznél a kezelés közben.

9. Nincs lebenykészítés Ez azt jelenti, hogy a vékonyabb szaruhártyával rendelkező páciensek kezelése előtt is megnyílik a lehetőség, ráadásul a kezelés során a szaruhártyafelszín egyenetlenségeit is korrigálják, ezzel érik el a tökéletes látást.

10. A számítógépvezérelt eljárás miatt az emberi hibák elkerülhetők A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelést egy szakképzett szemészorvos felügyelete mellett egy számítógépes program irányítja, így az emberi kéz okozta hibák teljesen megszűnnek. A különleges eljárás miatt a lézeres látásjavító kezelések így még biztonságosabbak lettek!

Jelentkezz online ingyenes alkalmassági vizsgálatra, hogy megtudd, alkalmas vagy-e a lézeres beavatkozásra!

Olvasd el ezt is!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.