Cseréld le a kémiai hajfestékeket természetes natúr festékekre!

Cseréld le a kémiai hajfestékeket természetes natúr festékekre!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A kémiai hajfestékek használata egyáltalán nem veszélytelen...

Roncsolják a hajszálak szerkezetét, miközben egészségkárosító hatásukról nyugtalanító hírek jelennek meg, még a hivatalos egészségügyi szervezetek is több összetevőt betiltottak, illetve folyamatosan vizsgálják az összetevőket. Létezik-e biztonságos módja a hajfestésnek? A Khadi növényi hajfestékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, így megoldást nyújthatnak erre a problémára.

Kép

Mi a probléma a vegyi hajfestékekkel?

A hajfestékekben használt vegyi anyagok erősen irritáló hatásúak, egyre több embernél okoznak allergiás reakciót, hajhullást, bőrirritációt a fejen. A mérgező vegyi anyagok a bőrön keresztül felszívódva terhelik immunrendszerünket és valamennyi belső szervünket egyaránt. A káros anyagok bejutnak a véráramba, ami kismamák esetében a placentán keresztül eljut a magzathoz. Ezért nem javasolt a vegyi festékek használata a várandós időszakban.

A kémiai festékek bejutnak a hajszálak belső szerkezetébe, és szárazzá, élettelenné, sérültté és töredezetté teszik a hajat. Vizsgálatok arra utalnak, hogy a hajfestékek bizonyos rák típusok kialakulásában is szerepet játszanak. Az Európai Bizottság 2007-ben betiltott ugyan 22 hajfesték összetevőt, de folyamatosan vizsgálja azóta is a felhasznált vegyi anyagokat. Egy évvel később az Egészségügyi Világszervezet jutott arra, hogy a hajfestékek közrejátszanak a fodrászok között tapasztalható egészségügyi problémák kialakulásában. Éppen emiatt a kismamáknak nem ajánlják a hajfestést a várandósság idején, az egészségügyi problémákkal küzdőknek sem ajánlott.

Miért jók a növényi hajfestékek?

A Khadi növényi hajfestékek használatával, tiszta anyagokkal és természetes színekkel festhetjük be hajunkat, káros vegyi anyagok nélkül. A festékek - biotermesztésből vagy ellenőrzött vad gyűjtésből származó - henna és indigó magas színező erejű növények leveleinek, terméseinek szárított porából készülnek. A növényi hajfestékek kívülről vonnak be minden egyes hajszálat és védő festékréteget képeznek a hajon. Ezáltal nem hatolnak be a hajszálakba és nem roncsolják, mint a széles körben elterjedt vegyi hajfestékek. A színek egymással keverhetők, így mindenki elérheti az egyéniségének megfelelő, egyedi hajszínt. A haj kiinduló színe és a növényi pigmentek együtt adják a végleges hajszínt. A természetes növényi hajfestékek hosszan tartó, élénk színt és ragyogást biztosítanak, védik, ápolják és egészségessé teszik a hajat. A Khadi növényi hajfestékek natúrkozmetikumok, ezért a natúrkozmetikumokra vonatkozó előírások értelmében nem tartalmaznak ammóniát, peroxidokat, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, melyek az egészségre nézve ártalmasak lehetnek, vagy a haj minőségét gyengítenék.

Ha szeretnél egyedi hajszínt, egészségesen fénylő hajkoronát és nyitott vagy az újszerű megoldásokra, akkor próbáld ki a Khadi hajfestékeket Joy kuponnal 20+20% kedvezménnyel most a Müllerben.

Ne felejtsd: a Joy-Khadi kupon összevonható
a Joy-Müller kuponnal!

Tudj meg többet a Khadi növényi hajfestékekről: www.khadi.hu

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?