8 szuper recept sztároktól, ami most a TikTokon is hódít

8 szuper recept sztároktól, ami most a TikTokon is hódít
Forrás: Forgalmazó: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

A TikTok világában nem csak a trendek és a különféle kihívások, hanem a sztárok receptjei is hódítanak!

A sztárélettel járó feszített tempó közepette teljesen érthető, ha a főzés a legutolsó dolog, amire gondolni tudnak, mikor végre rájuk szakad pár órányi, vagy napnyi szabadidő. Míg sokan privát szakácsot fogadnak, addig másoknak az asszisztensek segítenek abban, hogy valamennyire tartani tudják nemcsak a diétát, hanem egyáltalán azt, ne felejtsenek el enni.

A tavalyi lezárások alatt viszont az élet is lassabb sebességre kapcsolt, így nekik is több idejük jutott felfedezni a főzéssel járó örömöket, amiről persze posztolni se felejtettek el. A rajongók pedig imádták, hogy kedvenceik végre fakanalat ragadtak és végre megosztottak egy-két olyan receptet is a nyilvánosággal, amit egyébként bárki és bármikor elkészíthet a saját konyhájában is.

Chrissy Teigen zöldfűszeres csirkesültje, Gigi Hadid vodkás tésztája ,és Beyoncé pizzája után pedig hoztunk is pár tuti receptet, amit könnyen lehet, hogy a napokban te is elkészítesz majd!

Így hát következzen most 8 olyan recept, ami a TikTokon már bizonyított - de azért elrejtettünk köztük pár ötletet a profiktól is!

Galéria / 8 kép

8 recept sztároktól, amit most te is kipróbálhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.