Shoppingszemle: 8 meleg kiegészítő 8 ezer forint alatt

Shoppingszemle: 8 meleg kiegészítő 8 ezer forint alatt
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A réteges öltözködésnek is megvannak a maga különleges szépségei!

A hidegebb napok számának növekedésével együtt az igényeink is egyre konkrétabb formát öltenek a melegebb kiegészítőkkel kapcsolatban, amikből akár minden évben képesek vagyunk beszerezni egy egész új kollekcióra valót. Így ha éppen egy ilyen bevásárlást fontolgatsz, akkor van egy jó hírünk! A november 11. és 14. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon országszerte rekordmennyiségű kupon között válogathatsz. Ráadásul a biztonságos vásárlás még mindig kiemelten fontos szerepet kap a kuponnapok alatt, így elkerülve a tömeget, kényelmesen otthonról is intézheted a vásárlást!

A cipőtrendekhez hasonlóan a meleg kiegészítők is nagyon jól vették fel a divat változásának fonalát, így egy sokszínű szezonális választék áll majd a rendelkezésünkre, amiben szinte biztos, hogy stílustól függetlenül mindenki megtalálja majd a szívéhez legközelebb álló darabokat.

Következzen 6 meleg kiegészítő, amivel bármikor feldobhatod téli összeállításaidat!

A szőrös kalapok már nyár óta ott vannak a trendek között, így most keresve se találhatnál jobb alkalmat arra, hogy te is kipróbáld őket a mindennapokban. Az ecipo.hu-n 20-30% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt termékeket online.

Egy bőrhatású kesztyű bármilyen stílusú szettben jól mutathat, a Modivo oldalán 10-30% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt darabokat.

Az állatminták a ruhák és a csizmák után a sapkákon is megjelentek, a Vans megjelölt üzleteiben és online 20% kedvezményt kaphatsz minden teljes árú termékre, így akár erre a sapkára is!

Sálakból sosem elég, éppen ezért bármilyen stílusú darab szóba jöhet! Az answear.hu-n kuponod 25% kedvezményt ér, ha minimum 25 ezer forint értékben vásárolsz! Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik és más promócióval nem vonható össze.

A kalapok még mindig beleférnek egy-egy összeállításba, a Bonprix oldalán most 10% kedvezménnyel szerezheted be a szezon legmenőbb darabjait!

A Süel oldalán minden teljes árú kötött darabot most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Dobd fel a megjelenésedet izgalmas kesztyűkkel! Az answear.hu-n kuponod 25% kedvezményt ér, ha minimum 25 ezer forint értékben vásárolsz! Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik és más promócióval nem vonható össze.

Egy méretes sál, akár még önálló rétegként is képes boldogulni egy kabáttal variálva! A Budmil 20%-os kedvezménye az általuk üzemeltetett üzletekben és online is beváltható!

És ezt láttad már?

Galéria / 30 kép

30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!