Eltörték az összes ujját, mást majdnem megöltek! 8 alulértékelt színész, akinek élete meglepő történetet rejt

Eltörték az összes ujját, mást majdnem megöltek! 8 alulértékelt színész, akinek élete meglepő történetet rejt
Forrás: HBO

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A legnagyobb sztárok történeteiről már sokat hallottunk, éppen ezért most a karakterszínészekként ismertté vált hollywoodi arcok életének döbbenetes részleteit ismerheted meg!

A média leginkább az A-listás színészek magánéletében szeret elmerülni, és beleásni magukat azokba a régi, még a kiemelt reflektorfény előtti időkből készült interjúkba, melyekben a ma már világhírnevet szerző egykori pályakezdő lelkesen mesél a múltjának olyan fejezeteiről is, melyekről meglehet, hogy manapság már nem nagyon beszélne, vagy melynek részletei szimplán elvesznek a hírtengerben.
A hírességek világa azonban eléggé szerteágazó, és Hollywood nagy nevei mellett szép számmal vannak olyan karakterszínészek is, akik több száz filmben és sorozatban szerepeltek anélkül, hogy elérték volna a sztárság felső szintjét, mégis szinte biztos, hogy felismernéd őket már egy-egy képkocka alapján. Sőt, ami azt illeti, sokan közülük inkább a független filmek világában gyűjtötték be a megérdemelt elismeréseket, és bár ezen döntésükkel számos esetben kikerülték a sajtó figyelmét, attól még tehetségüket egy percig sem kérdőjelezhetjük meg. Vannak olyanok, akik érdekes családi sztorikat tartogatnak, mások különös betegséggel élnek együtt vagy éppen mostanság éreztek rá rejtett tehetségükre, és lehet, hogy ezek az életrajzi részletek nem befolyásolják a kamerák előtt végzett munkájukat, de mégis érdekesek.

Következzen 8 indokolatlanul alulértékelt színész, akinek élettörténetében lapulnak meglepő fordulatok!

Galéria / 8 kép

8 alulértékelt színész, akinek élete meglepő sztorit rejt

Megnézem a galériát

Olvasnál még hasonló témában? Akkor kattints tovább és mutatjuk is, hogy mely elfeledett színészek azok, akiket jó lenne újra látni az A-listás hírességek között!

Galéria / 10 kép

Színészek, akik hosszabb ideig is maradhattak volna az A-listás sztárok sorában

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!