8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat egy stílusos nő gardróbjából

8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat egy stílusos nő gardróbjából
Forrás: Triumph

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

2023 legfelkapottabb alapdarabjai között szinte biztos, hogy te is megtalálod a hozzád leginkább illő kincseket!

A cikk támogatója a Triumph

Május környékén már mondhatni elég biztos képünk van arról, hogy 2023-ban mely trendek azok, melyek alapdarabként is képesek lesznek beépülni a gardróbunkba, és amikben lapulhat bőven annyi lehetőség, ami akár átlendíthető majd őket a következő évbe.
Idén még mindig a 2000-es évek bűvöletében élünk, ez pedig a divathullámok alakulásra is erős, és ami azt illeti, elég széles választékot hozó hatást gyakorolt. Szerencsére azonban a bőség zavarában ezúttal is könnyen találhatsz olyan alapdarabokat, amiket minden túlzás nélkül kár lenne kihagyni a 2023-as ötlettáradból.

Mutatjuk is, hogy melyik az a 8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat a te gardróbodból sem!

1. Piros ruha

A rózsaszín mellé egy új slágerárnyalat érkezett, ami viszonylag gyorsan és jól meg is találta a saját helyét a tervezők műhelyeiben, ebből kifolyólag pedig mondhatni alig lesz majd olyan divatcikk, amin ne köszönne vissza ez a látványos és romantikus árnyalat, ami ruha képében tényleg az egyik legbiztosabb befektetés lehet.

2. Cargo nadrágok

Ez az oldalzsebes fazon jó ideje szeretne már beférkőzni a gardróbunkba, és idén úgy tűnik, hogy próbálkozásait komoly sikerek koronázzák. Míg az ezredfordulón inkább a csípővonalon mozgó darabok hódítottak, addig 2023-ban a derékszabás kicsit feljebb került, ráadásul a divat mesterei elkezdték olyan különleges anyagokban is megálmodni ezt az elsőre sportosan lazának ható ötletet, mint amilyen a selyem, tehát akár ebben az irányban is keresgélhetsz.

3. Egy multifunkcionális és kényelmes melltartó

A divat is befolyásolja, hogyan érezzük magunkat: jelentősége van a viselt színeknek, a termékek anyagának vagy épp annak, hogy egy ruhadarab mennyire illeszkedik a testünkhöz. A Triumph Flex Smart melltartók olyan multifunkcionális darabok, amelyek levehető pántokkal, puha, rugalmas anyagból készültek, valamint olyan beépített szivacsbetéttel, amely tökéletesen képes követni a test mozgását, így alkalmazkodva minden élethelyzetben hozzá. A Flex Smart alsóneműk szintén különlegesen puha és könnyed anyagból készültek, ergonomikus kialakítással, valamint magas derékrésszel. Úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a test természetes idomaihoz és bármiféle mozgáshoz, ezzel idomulva a személyes komfort igényeihez.

A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.
forrás: Triumph
A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.

4. Áttetsző anyagú felsőrészek

Tavaly az itt-ott kivágott elképzelések voltak előtérben, most viszont a sejtelmesen sokat mutató textúrákon a sor, hogy új, és ha úgy szeretnénk, ízlésesen látványos szintre emeljék a megjelenésünket. Egy ilyen darabban pedig pont az a jó, hogy minden stílusban megállja a helyét, így neked se okoz majd fejtörést, hogy hova is illeszd be.

5. Maxi szoknyák

A midi és a mini mellé sikerült tartósan is becsatlakoznia a maxi szabásoknak is. A sokszor földig érő daraboknak pedig legalább olyan szintű népszerűséget jósolnak, mint a múltidézésben kiválóan teljesítő nadrágoknak. Ezért ha te inkább szoknyapártinak mondod magadat, akkor meg is van, hogy mibe érdemes beruháznod 2023-ban.

6. Egy laza farmer

Úgy tűnik, hogy még a legnagyobb luxusban gondolkodó tervezőket is megihlette ez az irány, mert a kifutóikat elnézve egyetértenek abban, hogy ez az időtálló anyag egész egyszerűen minden divatirányzat között képes nagyon jól boldogulni. Ennélfogva azt gondoljuk, hogy nem is kérdés, hogy megéri-e most egy bővebb elképzelést is felvenned a gardróbgyűjteményedbe.

7. Kiscipő

A balett és a Mary Jane cipők 2022-ben is számos alkalommal mutatták meg nekünk azt, hogy egy lapos lábbeli sem feltétlen unalmas, sőt mi több, a különféle beléjük álmodott kreatív megvalósításoknak hála, már bőven túlmutatnak azon az egyhangúságra épített kereten, amibe jó ideje akaratlanul is beszorultak.

8. A merészebbeknek: hétköznapi csillogás nadrág formájában

Eddig leginkább az ünnepi időszakhoz kötöttük ezeket a fényjátékot űző textíliákat, ebben az évben viszont eljutottunk oda, hogy az év bármely szakaszában, akár még egy hétköznapi alkalomra is képbe kerülhetnek, ha úgy hozza a kedved. Mi pedig azt gondoljuk, hogy egy ilyen összképemelő kis plusz sosem árt a mindennapokban, és az év második felében is hasznát veszed majd.

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Giorgio Armani szerint ezek az alapdarabok egy nő gardróbjából sem hiányozhatnak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!