Ezt az 5 hibát ne kövesd el csomagolás közben

Ezt az 5 hibát ne kövesd el csomagolás közben
Forrás: @karliekloss via Instagram

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Akár a hosszú hétvégére, akár több hétre utazol, könnyen belefuthatsz abba, hogy büntetést kell fizetned, vagy nem férsz el a bőröndödben. Az alábbiakat kerüld el!

1. A ruhák csavarása hajtogatás helyett

A legtöbb ruhadarabnak nem tesz jót, feltekered, jobban gyűrődik és nehezebb is több ilyen darabot egymás mellé passzírozni. A lapos hajtogatásnál nincs hatékonyabb! Gyűjtsd egy asztalra vagy ágyra külön oszlopba az alsórészeket és a felsőrészeket, a fehérneműt pedig tedd külön tasakba, azt „begyűrheted” majd egy résbe.

2. Túlpakolod

Ne feledd, attól, hogy ráültél a bőröndre és valahogy be tudtad csukni, még lehet túlsúlyos, ha repülővel mész. Ráadásul arra sem gondoltál, mi lesz, ha még az ott vásárolt tárgyak is a táskádba kerülnek. Mindig mérd le a bőröndöd indulás előtt és törekedj arra, hogy az összsúlya a megengedett kb 80%-a legyen.

3. Nem tervezel előre

Persze sok olyan ország van, ahol gyorsan változik a hőmérséklet és többféle holmival kell készülni, de általában lehet tudni előre, nagyjából milyen idő lesz. Ne csak az időjárással tervezz, hanem a variálhatósággal is. Ne tedd be a kedvenc ruháidat, amik össze sem illenek. Vagy maradj neutrális színeknél, melyek mind passzolnak egymáshoz, vagy egy színkombinációnál: 2-3 színnel plusz semleges árnyalatokkal operálj. Még mindig kisebb helyet foglal pár izgalmas ékszert eltenni, mint a legérdekesebb, de szinte semmihez nem passzoló blúzaidat, ha fel szeretnéd dobni valamivel a szettjeidet.

4. Nem használod a pántokat

A bőröndbe épített rugalmas szalagok nem csak abban segítenek, hogy ne gyűrődjenek a holmijaid, de kisebb helyre is szorítják őket, így rendezettebb lesz a táska és több minden fér vele.

5. Ömlesztve pakolsz

Legyen rendszer a bőröndödben! Pakold például bal oldalra a kozmetikumokat, cipőket (külön-külön zacskóba) és egyebeket, míg a jobb oldalra a ruhákat. Így ha a csomagolás vége felé újra kell tervezned és ki kell cserélned valamit is megtalálod, nem beszélve arról, ha a reptéren rájössz esetleg, hogy valamire szükséged van belőle, kínos tud lenni ha össze-vissza kell turkálnod benne.

Elkerülöd őket?

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!