Figyelem, legyél te is a Gucci tervezője!

Figyelem, legyél te is a Gucci tervezője!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Mire vársz? Itt a vissza nem térő lehetőség.

Még két éve sincs, hogy Alessandro Michele átvette a Gucci ház kreatív igazgatói posztját, de már bátran kijelenthetjük: nem csak saját márkáját, a divatot is forradalmasította. Rendhagyó filozófiája, mely a brit punk kultúra iránti rajongásából gyökerezik, vallja: az öltözködés az önkifejezés egyik sarkalatos formája, melyet mindenkinek joga van szabadon gyakorolni. Ebben a szellemiségben született meg a Gucci legújabb DIY projektje, melynek köszönhetően bárki megtervezheti saját Gucci darabját. Budapesti üzletükben személyesen is megcsodálhattuk az egyedi kezdeményezés izgalmas folyamatát és részleteit.

A projekt eredetileg a ház ikonikus Dionysus táskájával indult, melyet tulajdonosa a legkülönbözőbb, a Gucci saját szimbólumtárából ihletődött díszfoltokkal tehet egyedivé. A csillogó szivecskéktől, a kézzel hímzett méhecskéken át az ikonikus L'Aveugle Par Amour (A szerelem vak) feliratig mindenki eldöntheti melyek fejezik ki leginkább saját személyiségét.

Galéria / 14 kép

Dionysus a saját elképzeléseid szerint

Megnézem a galériát

Az első sikerek után Alessandro nem állt meg a kiegészítőknél, így a Gucci rajongók már saját öltönyt, unisex farmerdzsekit vagy épp bombert is tervezhetnek.

Míg a bomberdzsekinél nem csak a felvarrások, de a mesés, mintás vagy épp egyszínű selyem anyagok közül is választhatunk, sőt akár kifordíthatóvá is tehetjük legkedvesebb darabunkat, addig a 2, oversize, vagy klasszikus fazonban kapható farmerdzsekit télies, bárányszőr béléses, vagy nyáriasabb, selyembéléses változatban is testreszabhatjuk a különböző díszfoltokkal.

Galéria / 22 kép

A Gucci saját szimbólumtárából ihletődtek a díszfoltok

Megnézem a galériát

És természetesen a motoros bőrdzseki sem maradhat ki a kínálatból. A legszerencsésebbek már nem csak egzotikus bőrök közül válogathatnak, de akár kézzel festett műalkotással, iniciálékkal, vagy szegecsekkel is megvadíthatják személyre szabott darabjukat.

Kép
Kép
Kép

Az álompuha kötött darabok sem maradhattak ki, így kedvenc kasmír vagy merinó gyapjú pulóverünk apró, kézzel hímzett mintáktól lehet igazán különleges.

A hagyományos szabászati szolgáltatásokon túl a vásárló egy öltönynél is eldöntheti, milyen selyembéléssel, iniciálékkal, nyakkal, gomblyukkal szeretné különlegessé tenni amúgy is egyedi darabját, hogy egy igazán személyre szabott, őt legjobban jellemző végeredményt kapjon. De nem kell beérni egy egyszerű fehér inggel sem. A nyak szabásának meghatározásával, az anyag kiválasztással, az iniciálék vagy épp apró motívumok hímzésével mindenki sajátos végeredményt kap.

Kép
Kép

A táskán túl a cipők is bekerültek a személyre szabható darabok közé. Míg a klasszikus fehér sportcipő iniciáléink felvarrásával kapnak egyedi külsőt, addig az ikonikus mule-okat és loafereket díszfelvarrásokkal is megbolondíthatjuk.

Kép

A lehetőségek szinte végtelennek tűnnek, ahogy az ember elmerül a csodás motívumokkal díszített selymek, a különböző méretű és színű iniciálék és a kedves díszfoltok között, mégis mindenki biztos lehet benne, hogy az izgalmas tervezési folyamat után egy egyedi és hamisítatlan, Alessandro Michele szellemiségét tükröző Gucci darab büszke tulajdonosa lehet majd.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!