A lehetőség, hogy önmagad légy!

A lehetőség, hogy önmagad légy!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

7,4 milliárd ember közül teljesen egyedi vagy. Ezen a bolygón senki nincs, aki ugyanolyan lenne, mint Te. A stílusod, a személyiséged és az arcbőröd mind a Te egyedülálló tulajdonságaid.

Nap, mint nap párbeszédet folytatsz a világgal cselekedeteid, külsőd, szavaid, öltözködésed által. Azt üzened a világnak: ez vagyok én! Egy összetett személyiség, egyéni értékekkel, ízléssel, érdeklődési körrel, álmokkal. Különleges vagy – melyet az élet számtalan területén kifejezésre juttathatsz már. Egyéniségedre szabhatod ruháidat, kiegészítőidet, telefonodat és mostantól kozmetikumaidat is!

Itt az idő, hogy megszabadulj az elavult kozmetikai módszerektől, és belépj a személyre szabott bőrápolás világába a meggyőző öregedésgátló eredményekért! Ismerd meg az ageLOC Me-t, a Nu Skin legújabb innovációját!

Az ageLOC Me a maga nemében első, személyre szabott bőrápolási megoldás. Egy úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Neked, általad! Hiszen ki ismerné jobban a bőrödet, mint Te magad?

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer. A kivételes élmény mellett az ageLOC Me a legkorszerűbb Nu Skin tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár rád!

A készülék emellett higiénikus adagolást tesz lehetővé, ami valódi áttörés a bőrápolás terén. Az ageLOC Me automatikusan érzékeli a kéz jelenlétét, és minden reggel és este pontosan adagolja a szérumot és a hidratálókrémeket.

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra, a kedvezményekért pedig fordulj a Nu Skin üzletépítőihez.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.