7 szépségápolási termék, ami nem hiányozhat egyetlen 50 év feletti nő táskájából sem

7 szépségápolási termék, ami nem hiányozhat egyetlen 50 év feletti nő táskájából sem
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A szépségápolás 50 év felett is fontos, hogy kiemelt szerepet kapjon az életedben.

Az évek múlásával mi is változunk, ez pedig elkerülhetetlenül is egyet jelent azzal, hogy 40 és 50 év felett a korábbiakhoz képest nemcsak más ütemterv szerint zajlik az életünk, de egészen más preferenciák alapján választunk beauty darabokat. Életünk különböző szakaszaiban más és más szépségápolási termékekre van szükségünk a szakértők szerint, ahogy már az is szerepet játszik, hogy már másra vágyunk. 50 év felett nem feltétlen áll előnyösen az a rúzs, amit egykoron semmi pénzért nem hagytunk volna otthon, és az ötödik iksz felett bizony nem feltétlen válnak már be azok a hidratáló, ránctalanító krémek, amikről egykoron ódákat zengettünk. És nincs is ezzel semmi baj! De akkor mire cseréljük őket?
Nos, most összegyűjtjük azon termékeket, melyek a szakemberek szerint is kihagyhatatlanok, ha túl vagy az ötödik x-en, és a legjobb hír, hogy a május 18-21. közötti JOY-napokon most olcsóbban szerezheted be a kiszemelt termékeket. Hogy pontosan milyen kuponok közül válogathatsz és hol szerezheted be a legújabb, kuponos JOY magazint, azt IDE kattintva megtudhatod. Mely szépségápolási termékek azok, amiket 50 év felett érdemes beszerezni? És hol tudod a JOY-napok alatt kedvezményesen beszerezni őket? Galériánkra kattintva mindenre választ kaphatsz!

Galéria / 7 kép

7 szépségápolási termék, ami nem hiányozhat 50 felett egy nő táskájából sem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.