7 filmes szerelmespár, aki közt a képernyőn csak úgy forrt a levegő, de való életben ki nem állhatják egymást

7 filmes szerelmespár, aki közt a képernyőn csak úgy forrt a levegő, de való életben ki nem állhatják egymást
Forrás: 20th Television
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezeket a filmes szerelmespárokat sose tudnánk elfelejteni!

A filmtörténet során számos olyan szerelmespárt láthattunk már, akik közt a kémia olyannyira jól alakult, hogy képesek voltak eltörölni az álom és realitás közötti határvonalakat, mi pedig könnyűszerrel elhittük azt, hogy a kamerák előtt eljátszott pillanatokat igazából valós érzelmek táplálták. Viszont az igazság ennél sokkal illúziórombolóbb!

A színészeket sokszor egy romantikus film is komolyabb kihívás elé állítja, főleg akkor, ha a készítők által választott partnerben nincs meg az a bizonyos plusz, ami esetleg könnyíthetne egy kicsit a színfalak közé teremtett kémia hitelességén. Ám sajnos a munka az munka, így sok esetben a sztárok rátermettségén és tehetségén múlik az, hogy a kulisszák mögött zajló ellentétekből egy csipetnyi se kerüljön ki a filmvászonra. Ennek fényében pedig talán nem meglepő, hogy az ikonikus filmes szerelmespárok között is akadnak olyan példák, ahol a színészek igazából ki nem állhatták egymást, ugyanakkor a rájuk osztott szerep kedvéért profi módon tudták hozni a "visszavonhatatlanul beléd estem" hatást.

Kattints tovább és mutatunk is 7 olyan szerelmespárt, akik nagyon jól elhitették velünk azt, hogy bolondulnak egymásért, pedig igazából a hátuk közepére sem kívánták a másikat!

Galéria / 7 kép

7 filmes szerelmespár, aki a forgatásokon túl ki nem állhatta egymást

Megnézem a galériát

És van olyan is, hogy egy casting annyira jól sikerül, hogy a sztárok végül egy boldog szerelem reményével távoznak a forgatásról!

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!