Színek, minták, nosztalgia! Avagy 7 divattrend, amit semmiképpen se hagyj ki a 2022-es őszi-téli szezonban

Színek, minták, nosztalgia! Avagy 7 divattrend, amit semmiképpen se hagyj ki a 2022-es őszi-téli szezonban
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek között a divattrendek között szinte biztos, hogy te is rátalálsz majd saját egyéni stílusodra.

Lassú és apró léptekkel érkezett meg az idei ősz, így szerencsére akkor sem kell nagyon izgulnod, ha eddig még leginkább csak szemezgettél a várható divattrendekkel, ugyanis még bőven időben vagy ahhoz, hogy fejben, majd később gardróbban is felzárkózz az elkövetkezendő hónapokhoz.

Sőt, olyannyira nem késtél el, hogy keresve se találhatnál jobb alkalmat arra, hogy minden neked tetsző darabot beszerezz úgy, hogy közben spórolsz is! A november 9-13. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon ugyanis több mint 400 kupon közül válogathatsz, és akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a szezon legtrendibb kincseit.

A 2022-es szezon őszi-téli divattrendjeit most leginkább a nosztalgia szele járja át, a tervezők fantáziájában ugyanis a '90-es évek mellé egy jó ideje már a 2000-es évek is helyet kapott, és a vásárlási mutatókat elnézve még jó ideig biztosan nem ejtik majd ezeket a kincset érő, egy ideig a feledés homályában kallódó trendeket. Az újdonságok mellett tehát jó pár régi klasszikus is visszatér, így szinte biztos, hogy ez az igencsak széles paletta téged sem hagy majd cserben, és meglehet, hogy a bőség zavara okoz majd egy kis felfordulást a bevásárlólistádon! És hogy mik is ezek? Lássuk!

1. Minimalista stílus

Tény és való, hogy a 20-30 évvel ezelőtt szárnyra kélt tervek nagy része nem éppen a visszafogottság jegyében születtet, ám még ezek között a vibráló darabok között is voltak olyan egyszerű, könnyen kombinálható darabok, melyekre még a mai napig igényt tartunk. A fehér trikót a Bottega Veneta mellett egyébként a Versace is bevetette, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor már szinte biztos, hogy ez a basic felső lesz az idei hideg hónapok egyik nagy sztárja.

A Devergo üzleteiben és online 20% kedvezményt kapsz 2 db teljes árú termék vásárlása esetén.

2. Motoros stílus

A bőrhatású dzsekik mellett a szoknyák és a shortok is képbe kerülnek! Külön jó hír, hogy ez a darab rétegként is jól boldogul, így felesleges lenne a stílusos összkép miatt fagyoskodnod. A Marni kifutóján egy fokkal tovább gondolták a dolgot, és egy látványos felsőt kreáltak ebből a megszokott trendből.

20% kedvezmény kapsz a Retro Jeans üzleteiben és online minden termékre - kivéve Retro Gift Card - 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. A kedvezmény leértékelt és teljes áras termékekre is érvényes, kivéve Retro Gift Card. A kedvezmény egyéb promócióval nem vonható össze és készpénzre nem váltható.

3. Színek, színek, színek

Megéri egy kicsit a napos órák számának hiányát egy-két vibráló színnel kárpótolni. A sárga, a rózsaszín, a kék, a lila és a narancssárga bármilyen kiadásban ütős lehet, de egyébként más árnyalatokkal is nyugodtan kísérletezhetsz! Stella McCartney lila összeállítása például csodaszép!

Az Answear oldalán 25% kedvezményt kapsz, ha minimum 20 000 forintért vásárolsz. Az akció csak a teljes árú termékekre vonatkozik!

4. Motoros csizmák

Sejthető volt, hogy ha dzsekik mellett a csizmák is kiemelt helyen képviselik majd ezt a stílust. Így már csak a te ízléseden múlik az, hogy milyen magas szárral, fűzős vagy éppen cipzáros kiadásban szerzel majd be egy ilyen lábbelit. A Christian Dior például most így képzelte el ezt a szezont!

A Tamaris-nál további 20% kedvezmény mindenre a webáruházban és budapesti üzletekben. A kedvezmény minden termékre, az akciós darabokra is vonatkozik.

5. Oversized fazonok

Az egy, vagy pár mérettel nagyobb szabások még mindig boldogan élvezik a megszokott figyelmet, így nem is kérdés, hogy megéri befektetni egy ilyen darabba is. Az Acne Studios például nemcsak a blézer, de még a csizma szárát is egy kicsit elnagyolta.

30% kedvezmény minden teljes árú termékre, a gap.hu-n és az Etele Plaza Gap üzletében!

6. Bohém nyomatok

A minták a színekhez hasonlóan segíthetnek abban, hogy egy fokkal vidámabb hangulatban vágj neki a napnak. Az Altuzarra láthatóan tényleg nem aprózta el ezt a jókedv tuningot!

A Dockyard-nál kuponodért cserébe 20% kedvezményt kapsz minden teljes árú termékre. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

7. Start the party!

Már megszokhattad, hogy ebben az időszakban kiemelt szerepet kapnak azok a látványos, bulira született kreációk, amik képesek kicsit felpörgetni az összképet. A Versace sem aprózta el a dolgot!

A NUBU üzleteiben és online 20% kedvezményt kapsz két termék vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, kizárólag ruházati termékekre és cipőkre vonatkozik, maszkokra, kiegészítőkre nem érvényes.

És ezt láttad már?

Galéria / 30 kép

30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!


A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.