Utazz stílusosan! 7 alapdarab, ami a stylist szerint kihagyhatatlan, ha egy hétvégi utazásra csomagolsz

Utazz stílusosan! 7 alapdarab, ami a stylist szerint kihagyhatatlan, ha egy hétvégi utazásra csomagolsz
Forrás: Triumph

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A hideg idő beköszöntével sem kell lemondanod a hétvégi utazásokról.

A cikk támogatója a Triumph

A nyártól bár már búcsút intettünk, a hétvégi utazásokról ettől függetlenül kár lenne lemondanod, hiszen az előttünk álló időszak is remek lehetőség arra, hogy maximálisan kihasználd a hosszú hétvégék nyújtotta lehetőségeket.

Legyen szó egy régóta tervezett, túraútvonalakkal színesített kirándulásról, városnéző kiruccanásokról, vagy egy romantikus hétvégi utazásról, a pakolás bizony könnyen kifoghat rajtunk. Mert bár amellett, hogy próbáljuk a lehető legpraktikusabban összeválogatni a szükséges darabokat, addig a kényelmet, na meg persze a stílusos szetteket sem szeretnénk teljesen elvetni, miközben a helyszűke miatt korlátozottak a lehetőségeink. Egy szó, mint száz, nem mindig könnyű tudatosan összepakolni egy-egy hosszú hétvégére, de nem is lehetetlen!

Mutatjuk is, hogy mely alapdarabok azok, amik bármelyik kiruccanáson megállják a helyüket!

1.) Egy kényelmes sportcipő

Egy előreláthatólag akár napi több mint 10 ezer lépéssel járó hétvégére bizony megéri egy olyan darabot elpakolnod, ami nemcsak komfortos, de a magaddal vitt mini gardróbod darabjaival is tökéletesen harmonizál. Az utóbbi időben ráadásul ismét újult erővel hódítanak a sportcipők, így szinte biztos, hogy lazán találsz majd egy olyan lábbelit, ami minden szempontból ideális lesz majd.

2.) Fehérneműk, amikben szabadon mozoghatsz

A Triumph szerint sem két egyforma ember, sem két egyforma test nincs. Éppen ezért a Flex Smart kollekciójukat úgy tervezték, hogy rugalmasan alkalmazkodjon életünk minden spontán és kiszámíthatatlan pillanatához, de ezen túlmenően biztosítja azt a szabadságot, hogy mi nők azok lehessünk, akik lenni akarunk. És őszintén megvallva, ezen tulajdonságok aranyat érnek egy olyan hétvégén, ahol a pihenésről és a gondtalan pillanatokról szól minden.

A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.
forrás: Triumph
A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.

3.) Basic ing

A pulcsi és a kabát bár ilyenkor már egyre nagyobb szerepet kap, azért mindig próbálj meg olyan darabokkal gyarapítani a bőröndöd tartalmát, amik nehezebben gyűrődnek, és hosszú hétvége bármelyik programjába könnyedén beleilleszthetők. Egy sima és letisztult inggel szinte biztos, hogy nem lőhetsz mellé, ami önmagában és rétegezve, betűrve és kitűrve is több outfit ötletet tartogat.

4.) Egy nadrág

Egy laza cipellőhöz bármi jól tud passzolni, csak a te egyéni ízlésed szabhat határt annak, hogy egy mostanság felkapott bővebb fazonú farmert, vagy egy fokkal elegánsabb szövet nadrágot viszel magaddal.

5.) Egy ruha

Ha egy romantikus vacsora is tervben van, akkor mindenképpen megéri egy kis eleganciát is elpakolni. Azonban ez esetben is az egyszerűség legyen a fő irány. Ősz lévén újra divatba jönnek a kötött darabok, amik nem gyűrűdnek, és nem mellesleg nagyon stílusosak is. Kell ennél több érv mellettük? Aligha!

6.) Táska

A női táskák alapjában véve is nagyon jól működnek pakolás céljából, ám egy városnéző hétvégén talán a divatozáson túl fontosabb szempont az, hogy tényleg egy olyan kiegészítőben gondolkodj, ami sokszínű és elég kényelmes ahhoz, hogy több órán keresztül is magaddal cipeld a nap folyamán. Az utóbbi időben ismét divatba jöttek ezek a méretes, keresztpántos darabok, amik egy-egy vibráló árnyalatban még több izgalmat tudnak vinni a turistáskodó szettedbe.

7.) Pulcsi

Végre eljött az ideje annak, hogy kicsit több réteget is belekeverj az utazásba, egy-egy jó kis meleg darab pedig szerencsére sokféleképpen variálható, így kis kreativitással akár még többet is kitudsz hozni a szettjeidből a utazás során.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!