„A szépség nem tökéletesség, hanem lehetőség” - Interjú az Omorovicza márka szépségnagykövetével

„A szépség nem tökéletesség, hanem lehetőség” - Interjú az Omorovicza márka szépségnagykövetével

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Margaret de Heinrich 12 éve látogatott először Magyarországra, akkor szeretett bele a kultúrába, az ételekbe, a helyekbe, és a termálvíz szépítő hatásaiba. Ritkán hallani valakit ilyen szenvedéllyel beszélni a hivatásáról – a világszerte ismert Omorovicza márkáról, szépségtitkairól, és hazánkkal kapcsolatos élményeiről beszélgettünk vele.

- Az Omorovicza története igazán elbűvölő: te és az akkor még csak leendőbeli férjed, Stephen több magyarországi termálfürdőt is meglátogattatok romantikus utazásotok során, és eközben nem csak egymás iránt, de a magyar termálvíz iránt is elmélyült a szerelmetek. Mesélj arról, mit éreztél a bőrödön, mikor először megmártóztál a termálvízben!

- A férjem, Stephen mindig rendkívül büszke volt a családi örökségére (a magyar nemesi Omorovicza család leszármazottja – a szerk.). a magyar származására, a termálfürdőzés kultúráját is az ő szemén keresztül ismerhettem meg.

Amikor először megmártóztam a vízben, nem is maga a bőrömre gyakorolt hatás volt a lenyűgöző – bár érezhetően puhább lett, és az akném is javulni kezdett – , hanem inkább az egész kultúra, a lenyűgöző környezet, és a régi történetek, amiket a férjem mesélt róla.

A termálvíz gyógyító ereje nagyon régóta ismert, a török hódoltság idején a sérült katonák is megfürödtek a vízben, és azt vették észre, hogy a sebeik hamarabb gyógyulnak, kezdenek összeforrni. Számomra is érezhető volt már az első alkalom után, ahogy a testet-lelket átjárja ez a pozitív energia. A magyaroknak pedig a fürdőzés és a termálvíz szeretete a kulturájuk része, hisznek benne, hiszen még az orvosok is receptre írják fel a fürdők látogatását.

Vezető online szerkesztőnk, Petra és Margaret a Rácz fürdőben
Vezető online szerkesztőnk, Petra és Margaret a Rácz fürdőben

- A termékeitek a termálvíz mellett egyéb értékes összetevőket tartalmaznak a világ minden tájáról. Tudnál említeni néhány különlegességet a kedvenceid közül?

- Stephen és én rendkívül kíváncsiak és kísérletező kedvűek vagyunk, imádjuk a termékfejlesztés folyamatát. A termálvíz mellett, ami minden termékünkben megtalálható, az arany az egyik kedvenc összetevőnk, de használunk gyémántot is, ami felébreszti a bőr természetes kollagén és elasztin termelését. Különleges még a moszat, ami ragyogást biztosít, mikroalga, ami ránctalanít, tengeri hínár, ami a hidratáltságban segít...

- Az Omorovicza egy igazi magyar különlegesség, a jótékony termálvíz hírét viszi el világszerte. Sok időt töltesz Magyarországon, mik a kedvenc momentumaid hazánkból, amik szerinted szintén megérdemelnék a nemzetközi ismertséget?

- Külföldiként nagyon lenyűgöz, hogy a magyar kultúra részét képezi a szépségápolási tradíciók és fortélyok átadása anyáról lányára, arctisztítástól kezdve egészen az első sminkek elkészítéséig. Ez nem jellemző Amerikában.

Nagyon szeretem a Zsolnay, Herendi porcelánokat, a Tokaji borokat, a magyar designereket, például a Use Unused ruháit, Perlaki Márton fotográfus munkáit, különlegesnek tartom a magyar zenét. Az ételek közül imádom a húslevest, a savanyú uborkát, a sült kacsát, a lecsót, igazi gasztronómiai mennyország.

Budapest és egész Magyarország nagyon különleges hely, amit egyszer legalább mindenkinek látnia kell: egzotikus, egyedi, különleges, az egésznek van egy varázslatos hangulata.

Nincs még egy ilyen hely a világon, mint Magyarország.

Omorovicza Pop Up Spa a Rácz Fürdőben
Omorovicza Pop Up Spa a Rácz Fürdőben

- Mesélj kicsit a szépségrutinodról! Vannak trükkjeid és jól bevált módszereid, amiket soha nem hagynál ki?

1. A dupla arctisztítás kulcsfontosságú. Én mindig kétszer mosom le az arcomat, először a sminket távolítom el, majd jöhet az alapos tisztítás.Megdöbbentő, mennyi nő gondolja, hogy mindegy, mivel mos arcot...szappannal, a zuhany alatt, és hasonlók.

2. A rendszeres arcradírozás elengedhetetlen, hiszen az elhalt bőrsejteknek távozniuk kell, hogy az új bőrsejtek ragyoghassanak, és így könnyebben beszívódnak a termékek, amiket használsz.

3. A rendszeres arckezelések is nagyon fontosak – de szerencsére Magyarországon ennek egész fiatal kortól kultúrája van.

4. Ami a legjobban meg tud határozni egy arcot: a szemöldök. Legalább hathetente szedd ki a kósza szálakat, és formázd, nincs hatásosabb egy ápolt szemöldöknél.

5. Viselj mindig rúzst vagy szájfényt. Nem csak jobban fogsz kinézni, de jobban is érzed magad tőle.

6. Fújj magadra mindig parfümöt vagy illatos testpermetet, testolajat, mert az illata elvarázsol, és különlegesnek érzed magad tőle.

Amit minden reggel megcsinálok, hiába van 4 gyerekem: megmosom az arcom a Termál Tisztító Balzsammal, majd újra lemosom az arcom a Tisztító Habbal, felviszek egy kis Kék Gyémánt Esszenciát, amitől azonnal vitálisabb és feszesebb lesz a bőröm. Majd itt jön a kedvenc trükköm: cseppentek pár cseppet a Tündöklő Arcolajunkból a Ragyogó Hidratáló Krémemhez, mielőtt felvinném az arcomra.

Kép

- Idén két újdonsággal is készültök a vásárlóknak. Milyen termékekre számíthatunk?

- Mint említettem, az innováció nagyon fontos számunkra, imádunk kísérletezni az összetevőkkel, illatokkal. Az egyik kedvenc újdonságom egy booster, ami segít az oxigént a bőrbe juttatni, így azonnal teltebbé és ragyogóbbá varázsolva az arcbőrt, és nagyon egyedileg használható, belekeverhető a szérumba, arckrémbe, de önmagában is alkalmazható. A másik újdonság egy azonnali tökéletesítő szérum, ami segít kisimítani a ráncokat.

Kép

- Ezen a nyáron ünneplitek a márka 10. születésnapját. Hogyan ünnepeltek, és mik a jövőbeli tervek?

Az évforduló mindig egy jó alkalom arra, hogy Stephen és én megálljunk egy percre, és visszatekintsünk arra, amit eddig elértünk. Ugyanakkor folyamatosan tervezünk és inspirálódunk, újabb ötleteket gyűjtünk. A szépségápolás, és az új megoldások keresése az életünk szerves részévé vált. Szerintem az egész élet arról szól, hogy egyre közelebb kerülj a lehetőségeid kihasználásához, hogy kihozd magadból a maximumot, feszegesd a határaidat.

A szépség is ilyen, nem a tökéletességet jelenti, hanem hogy a lehetőségeidhez mérten a legjobbat hozd ki magadból.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!