7 dolog, ami akkor történik veled, ha felhagysz a melltartó viselésével

7 dolog, ami akkor történik veled, ha felhagysz a melltartó viselésével
Forrás: GettyImages/TSM/Bauer-Griffin

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Élet melltartó nélkül... Legalább egyszer minden nő eljátszik ezzel a gondolattal. De mi van akkor, ha tényleg száműzetésre ítéljük? Néhányan már megtették!

A baj eleve ott kezdődik, hogy nem hagytak nekünk választási lehetőséget. Belénk nevelték, hogy melltartót viselni kell, és mielőtt bárki is félreértené - vannak olyan nők, akiknek ez a kérdés tényleg frusztrációt okoz. Szóval ott tartottunk, hogy már gyerekként elkezdett szorulni a hurok: anya szekrényében kutatva találunk rá először, majd ahogy átlépünk a kamaszkorba, már egymás között sutyorogtuk, hogy ha valamitől, hát ettől leszünk csak igazán nagylányok.

gif

Aztán évekkel később néhányan rájönnek, hogy ez nem is olyan nagy buli, és már attól orgazmusuk van, hogyha a pasijuk lepattintja róluk. Feltesszük a kérdést: A 21. században megengedheti-e egy nő magának azt, hogy ne hordjon melltartót? Ez ciki? Íme a tapasztalatok!

1. Szabad leszel!

Értitek miről beszélünk. Főleg a teltebb idomokkal rendelkező lányok tudják igazolni, hogy nem létezik kényelmes melltartó. De ha egyszer leveheted... tiszta nirvana. Szabadság, woodstock, több levegő, vagy szmog - attól függ, ki hol lakik. Ugye mennyivel jobb, hogy érezheted egy puha pamut poló finom simogatását, a push-up melltartó szorítása helyett?

gif

2. Máshogy állnak rajtad a felsőid

Jé, ezek ilyen kicsik? Igen, ilyen kicsik. Az szinte biztos, hogy az első napokban kisebbnek fogod látni a melleidet. Van, aki 15 éves kora óta nem is nagyon látta őket máshogy, csak melltartóban. Ez vagy bejön, vagy nem, de mindenképp érdemes belemenni a játékba, megtanulni elfogadni azt, amid van. Nem kell a kitömött bábu effektus. Persze a tuningot könnyű megszokni, de az az igazi, ami a tiéd!

gif

3. A melleid önálló életet kezdenek élni

És sosem egy irányba tartanak. A szabadság ilyen formája eleinte bizarr lehet, hiszen eddig ismeretlen érzést tapasztalhatsz, mikor az "ikrek" elkezdenek önállósodni. Mindannyian hallottunk már rémtörténeteket arról, hogy mi fog történni velük, ha nemet mondunk a melltartóra: megereszkednek, térdünket súrolják majd, és fájni fog a hátunk. Mondanunk sem kell, hogy pont ennek az ellentettje az igazság, és sokan esküsznek arra, hogy a tökéletes, feszes mellek titka a melltartó mentes élet. Vagy a plasztikai sebész. Szóval nagy lesz az önállóság, és meglehet, hogy a végén már azon kapjuk magunkat, hogy külön szavazati jogot kérnek maguknak.


4. Új utak egy fehérnemű üzletben

Mi a franc az a bralet? Igen, ez az a darab, amit eddig észre sem vettél a fehérnemű osztályon, mert nem láttad értelmét még a felpróbálásának se. Mert a bralet pusztán egy nagyon szexis kiegészítő, de nem értelmes funkciót ellátó ruhadarab. Mármint ezt mondja minden melltartómániás. Amúgy nagyon kényelmes, és mivel nincs benne merevítő, ezért olyan érzés, mintha nem is lenne rajtad. Ha olyan ruhát viselsz, ami igényelné a melltartót - mert mondjuk átlátszik -, akkor ezentúl csakis erre szavaz!


5. A környezeted nem fogja szó nélkül hagyni

Újra és újra ez lesz a téma. Erre fel kell készülni, hiszen a melltartó finom szólva is társadalmi elvárás. Eleinte azt fogod érezni, hogy mindenki téged vizslat. Amúgy nincs üldözési mániád, mert tényleg így van. Meglehet, hogy még a NASA is befog a műholdjaival, abban a reményben, hogy új életformát talál a polód alatt. Miért hiszi azt mindenki, hogy egyedül az a normális, amit ő gondol? Ne aggódj, majd megunják.

gif

6. Eltöprengsz, mi tartott ilyen sokáig

Csak azon fogsz gondolkozni, hogy mennyi évet húztál le rabságban. Akik a melltartó mentes életet választják, szinte sosem bánják meg döntésüket, csak bírni kell a rosszaló tekinteteket. Senki nem tagadja, hogy megvan a melltartónak a maga haszna, de ha valakinek jobb nélküle, akkor azt ideje elfogadnunk. Nem lenne szabad, hogy ez tabu téma legyen - főleg a nők között!

gif

7. Nem akarsz visszatérni

Ha egyszer átlépsz a napos oldalra, sosem akarsz visszatérni. Senkiért és semmiért nem vennéd fel újra. Szakítottatok egymással, örökre!

gif

Ha viszont mégse szeretnél lemondani a melltartóról, akkor ezeket a tippeket érdemes szem előtt tartani!

Galéria / 6 kép

Kényelmes melltartót szeretnél hordani? 6 dolog, amit tudnod kell róla

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!