A 7 legelborultabb film, amit ne hagyj ki halloweenkor

A 7 legelborultabb film, amit ne hagyj ki halloweenkor
Forrás: InterCom

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha kinőttél a beöltözésből, és ha nem, ezeket a filmeket ne hagyd ki a hétvégén. Összeírtuk azokat a témába vágó kedvenceinket, amiket mi biztosan megnézünk a következő napokban. Jöhet a halloweeni borzongás, csak a hangulat kedvéért!

Addams Family - A galád család (1991)

Imádnivalóan rosszindulatú teremtmények gyülekezete, ez az Addams Family. Gomez és a felesége, Morticia két égetnivaló kölyköt nevel, és még számos fura szerzettel osztják meg a "meleg" családi fészket. Addamsék mindent elkövetnek azért, hogy minél visszataszítóbbnak tűnjenek a külvilág számára, de mi imádjuk őket!

gif

Halhatatlan szeretők (2013)

Egy kicsit sem szokványos szerelmi történet, már csak azért sem, mert egy örök életen át tartó vonzalomról szól. Adam egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik múltbéli kedvesével, a szintén vámpír Eve-vel. Tilda Swinton és Tom Hiddleston hozza a hangulatot!

halloween
forrás: A Company Hungary Kft.
halloween

Alice Csodaországban (1951)

Ki ne ismerné Lewis Carroll Alice Csodaországban című meséjének elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos kislány kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt. Ennél pszichedelikusabb rajzfilm azóta sem született!

gif

Casper (1995)

Egy száz évvel ezelőtt meghalt iskolás fiú szelleme és három nagybácsikája tengeti életét abban a tipikus kísértetkastélyban, ahová mi sem lépnénk be szívesen. Ők viszont unatkoznak, és jobb híján arra kószáló vándorokkal próbálnak ujjat húzni, ami persze jócskán alulmúlja igazi képességeiket. Az új tulajdonos számára ez sem okoz problémát, a megoldás kézenfekvő: ki kell űzni a kísérteteket. Vagy összebarátkozni velük!

gif

Ollókezű Edward (1990)

Tim Burton egyik legismertebb rendezése, a srácról, akinek ollók vannak a keze helyén. Edwardot egy meglehetősen őrült feltaláló készítette. Az érző, gondolkodó lény már majdnem teljesen kész, csak a végtagjaival nem stimmel valami. Teremtője azonban meghal, mielőtt befejezhette volna tökéletes művét.

gif

Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

És az össze többi rész... Ennél boszorkányosabbat nem tudunk ajánlani!

gif

Rocky Horror Picture Show (1975)

A frissen eljegyzett pár, Janet és Brad az eső elől egy elhagyott kastélyban keres menedéket (már rosszul indul), miután teljesen eltévedtek és az autójuk is lerobban. Itt kellene visszafordulniuk, de nem veszik a baljós előjeleket. Hamar szembetalálkoznak a kastély urával, aki bőrszoknyát visel, a női fehérneműt preferálja és sminkeli is magát, hiszen a valójában ő nem más, mint a távoli Transszexualis bolygóról érkezett űrlény. Hát ennyi. Indulhat a show?

halloween
forrás: 20th Century Fox
halloween

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

A legjobb filmek, ha szereted a rettegést

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.