Axente Vanessa kishúgával állt modellt a jó cél érdekében

Axente Vanessa kishúgával állt modellt a jó cél érdekében

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Le a kalappal a KELE Clothing jótékonysági kampánya előtt! A magyar márka az Autistic Arttal és a Mosoly Otthon Alapítvánnyal közösen világszínvonalú kampánnyal segít az autista betegeken. A kampány címe egy hashtag is egyben: #SharingIsMultiplying.


Időről időre egy-egy társadalmi problémára szeretnék felhívni a figyelmet, mégpedig különleges, limitált számú ruhadarabok megalkotásával, amelyek megvásárlásával bárki támogathatja a rászorulókat. A termékek értékesítésének teljes bevételét egy a probléma megoldásán, kezelésén munkálkodó alapítvány számára ajánlják fel.

Kép


Az első kapszulakollekcióban 10 különböző mintával készült pulóvert találhatunk, amely minták a Mosoly Otthon Alapítvány (MOHA) által 6 különböző autista lakóotthonban indított művészeti foglalkozások keretében születtek. A rajzok alkotói autista fiatalok. A foglalkozások keretében létrejött alkotásokra épül az alapítvány Autistic Art elnevezésű márkája, mely a rajzok felhasználásával egyedi, magas minőségű termékeket hoz létre, s a bevétellel az otthonok fennmaradását támogatja. A most debütáló Kele for Autistic Art termékek bevétele 100%-ban visszakerül az alapítványhoz, hogy a befolyt összegből fenntarthassák művészetterápiás foglalkozásaikat és az ehhez szükséges eszközöket meg tudják vásárolni.
A kampányhoz nem kisebb világsztárt, mint Axenta Vanessát (nyugodtan írhatjuk ezt, hiszen az első magyar szupermodellről van szó) fűzték meg, és Lábady István fotóművésszel, a Cseke Botond modellel és kishúgával, Grétivel összefogva elképesztően ütős kampányt hoztak össze.

Kép


„Mindig szívesen segítek másoknak, ezért nagyon boldog voltam, amikor felkértek erre a kampányra. Csakúgy, mint a példaképeim, én is nagyon fontosnak tartom, hogy jó célokra használjam fel a népszerűségemet” - olvashatók Vanessa gondolatai a weboldalon.
A kampány további főtámogatói: The Room magazin, Attractive Models, Icon Model Management, Titkos Bernadett, CULT Hair & Bazaar, MOME Fotográfia szak, Mono art & design.

Segítsetek ti is: vásároljátok meg magatoknak vagy karácsonyi ajándékként Axente Vanessa, Cseke Botond és Axente Gréti pulcsiját, amelynek mintáját autista fiatalok álmodták meg. Kattintsatok ide a webshopért! A pulcsikat karácsonyig személyesen is megvásárolhatjátok a MONO Shopban.
Kép
Szöveg: Ágh Marina

Videók

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

10 híresség, akik teljesen hétköznapi autókat használnak

Nem minden sztár igényli a luxusautókat, van, aki beéri egy teljesen átlagossal is.

Kép
Életmód

8 sorozat és film, amit meg kell nézned, ha imádtad a Bridgertont

Ha te is imádod A Bridgerton családot, akkor ezeket a filmeket és sorozatokat muszáj megnézned!

Kép
Életmód

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép
Életmód

Ezektől lesz igazán lapos a has! 4 prebiotikumokban gazdag étel, amit mindenkinek ennie kellene

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép
Életmód

Szerelmi horoszkóp: A Vénusz-jegyed elárulja, mire lenne igazából szükséged egy párkapcsolatban

A Vénusz-jegyből arra lehet következtetni, milyen vagy a szerelemben, a párkapcsolatodban.

Kép
Életmód

Hannibal Lectertől Batmanig – ikonikus filmes maszkok

A humorostól a komolyon át a rémisztőig igen sokféle maszkot láttunk már a mozitörténelemben. Ezek a legemlékezetesebbek.