6 cipő, ami szuper befektetés, és még évek múlva múlva is biztosan imádni fogsz

6 cipő, ami szuper befektetés, és még évek múlva múlva is biztosan imádni fogsz
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Cipőkből, mint mindig, 2021-ben sincs hiány! Mutatjuk is az ötleteket, melyekre érdemes lecsapni, ráadásul most kedvezményesen!

Valami sokoldalú és kényelmes darabra vágysz, ami időtálló is? Május 13. és 16. között, a JOY-Napokon, országszerte több mint 500 kupon közül válogathatsz majd, és akár 10-50-70% kedvezménnyel szerezheted be a legszuperebb cipőket minden szezonra és mivel a biztonságos vásárlást most is fontosnak tartjuk, így akár pár kattintással, az otthon kényelméből, online is megrendelheted a kiszemelt darabokat!

Teljesen érthető, hogy kicsi bizonytalanul nézelődsz a választékok között a hozzád illő cipő után kutatva, habár az sosem kérdés, hogy befér-e még egy újabb lábbeli a meglévők mellé, az viszont már annál inkább, hogy végül melyik is lesz az a bizonyos befutó, ami mellett a legtöbb ruhád legalább ugyanolyan jól működik, mintha csak arra a szettre teremtették volna!

Következzen 6 darab, ami szerintünk befektetésnek sem utolsó!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.