6 gót stílusú manikűr, amit azok is imádni fognak, akik nem szeretik a sötét körmöket

6 gót stílusú manikűr, amit azok is imádni fognak, akik nem szeretik a sötét körmöket
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Jenna Ortega biztosan imádja ezt a trendet!

Ha körmökről van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a létező összes stílus lehet divatos manikűr fronton, csupán azt kell kitalálnod, hogy hozzád mi is illik igazán. És bár folyamatosan más számít divatosnak, semmit nem kell magadra erőltetned, hiszen amilyen gyorsan jönnek ezek a trendek, olyan gyorsan el is tűnhetnek.

Persze, ha fontos számodra, hogy felülj a trendvonatra (teljesen megértjük!), akkor nyugi, mert mi mindig képbe hozunk azzal, hogy mi az, amit jelenleg a legérdemesebb kipróbálni, és mi az, amitől a körmöd igazán szexi lehet!

A következő gót mani trend is pont ilyen, aminek nagy valószínűséggel nem kis köze van a Wednesday című netflixes sorozathoz, azon belül is Wednesday Addams karakteréhez, aki valószínűleg azonnal rohanna a körmöséhez, hogy beújítsa az egyik ilyen stílusú manikűrt.

Ha alapvetően nem vagy a sötét/fekete körmök rajongója, akkor is érdemes átböngészned a galériát, mert a következő manikűrök hihetetlenül stílusosak!

Ha kíváncsi lettél, azonnal katt!

Galéria / 6 kép

6 gót stílusú manikűr, amit azok is imádni fognak, aki nem szeretik a sötét körmöket

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.