Így kényeztesd a bőrödet a hűvösebb hónapokban: 6 termék, amit megéri beszerezni ebben a szezonban

Így kényeztesd a bőrödet a hűvösebb hónapokban: 6 termék, amit megéri beszerezni ebben a szezonban
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Mutatjuk is, hogy milyen szuper kencéket érdemes beszerezned idén télre!

A bőr megfelelő védelme és ápolása minden szezonban kiemeleten fontos. A tél még kicsit várat magára, ennek ellenére ahogy a gardróbodat is mindig pár lépéssel előrébb járva válogatod össze a hideg hónapok legváltozatosabb napjaira, úgy a bőrödet sem árt felkészíteni a rá váró zimankósabb időszakra, amit most a november 11. és 14. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon el is kezdhetsz. Országszerte több mint 500 kupon között válogathatsz, és mivel a biztonságos vásárlás még mindig kiemelten fontos szerepet kap a kuponnapok alatt, így elkerülve a tömeget és a sorban állást, akár kényelmesen otthonról is intézheted a vásárlást!

A sztárok kedvenc smink termékei és hidratáló krémjei mellett mutatjuk még, hogy milyen arcápoló kincsekkel érdemes felvértezned magadat, ha szeretnéd megkímélni bőrödet a mínusz fokokkal járó kellemetlenségektől!

A probiotikumokat tartalmazó termékek egyre népszerűbbek a bőrápolás területén is, mivel támogatják és szaporítják a bőr normál mikrobiómának termelődését, ami segít arcbőrnek védekezni a külső káros hatások ellen. Az Unipatika Gyógyszertárakban és az unipatika.hu-n 25% kedvezménnyel szerezheted be a legjobb bőrápoló darabokat.

A különféle olajak télen kulcsfontosságú szerepet töltenek be abban, hogy a bőr védőrétege kiegyensúlyozott és ragyogó legyen. A The Body Shop üzleteiben és a webáruházban 20% kedvezményt kaphatsz minimum 3 termék egyidejű vásárlása esetén, az akció nem érvényes az új matricával megjelölt termékekre, illetve az ajándékcsomagokra.

A napi rutin részeként ne feledd a arcradírokat sem! Az AHAVA termékeit a Douglas Parfümériákban és online 20% kedvezménnyel szerezheted be!

A ceramid tartalmú termékek is kiemelten fontos szerepet kapnak ebben a szezonban, hiszen növelik a nedvességszintjét, illetve öregedés- és gyulladásgátló hatásúak is, így segítenek fenntartani az egészséges bőrszerkezetet. A Solanie weboldalán és a kiemelt kozmetikákban kuponod -20%-ot ér!

A megfelelő testápolásról se feledkezz el! Az Adrienne Feller webshopban, üzletekben és referenciaszalonokban 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg a neked tetsző szépségápolási termékeket!

A kezek védelme a hideg hónapokban kiemelten fontos! A Schüssler Natur Cosmedics webshopjában 25% kedvezménnyel szerezheted be a különféle natúrkozmetikumokat.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!