7 alapdarab, ami 2022 nyarán nem hiányozhat egyetlen stílusos nő gardróbjából sem

7 alapdarab, ami 2022 nyarán nem hiányozhat egyetlen stílusos nő gardróbjából sem
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy nyári kapszulagardróbot nem mindig könnyű összedobni, de szerencsére nem is lehetetlen.

A cikk támogatója a Scholl

A 2022-es nyári időszak is hozta a várt formáját, sőt a múltidézés lehetősége olyan kiapadhatatlan forrásnak bizonyult, ami ismét képes volt megtölteni egy egész szezont. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy most megkönnyítjük a dolgodat és a temérdek trend közül segítünk kiválasztani azokat a darabokat, amik erősen súrolják a kihagyhatatlan határát, így ott a helyük a nyári kapszulagardróbodban is.

Mutatjuk is, hogy milyen darabokkal érdemes tovább színesítened a nyári kapszulagardróbodat!

1. Egy jó strandpapucs

Kép
forrás: epapucs.hu

A kényelem nagy úr, főleg akkor ha kint tombol a kánikula és te is próbálod a lehető leglengébben összeválogatni az aznapi városban rohangálós szettjeidet, ami mellett meglepően jól tud működni egy egyébként vízpart mellé tervezett papucs is. A mi kedvencünk most, ha valami stílusos, komfortos és minőségi darabra vágysz, azok a Scholl strandpapucsai. Ezek a lábbelik több mint 100 éve a legnagyobb szakértelemmel készülnek, különleges technológiával a maximális kényelmünket szolgálva, hogy élmény legyen benne minden lépés, az idei kínálat pedig különösen színesre sikeredett!

Galéria / 6 kép

A Scholl legszemrevalóbb nyári darabjai

Megnézem a galériát

2. Fehér ing

Egy ilyen egyszerű és klasszikus darab nemcsak a nyári gyűjteményed között találja meg a helyét, hanem az év bármely más időszakában is. Ennek fényében pedig nem is kérdés, hogy beszerezz-e idén nyáron egy ilyen darabot, vagy sem?!

3. Bermuda nadrágok

A szezon új kedvenceit számos textúrában álmodták meg a tervezők, így a farmertől kezdve a len ötleteken át bármi jöhet, amiben kellőképpen érzed azt a bizonyos pluszt, hogy a kapszula gardróbod fontos része legyen.

4. Egy tökéletesen harmonizáló együttes

Egy időben mindent megtettünk azért, hogy stílusosan borítsuk a megjelenésünk tükrözte összhatást és a legkülönfélébb mintákat és színeket párosítottuk egy-egy szett erejéig. Most viszont a harmónia kerül előtérbe, így nyugodtan elkezdhetsz nézelődni ezen opciók között is.

5. Egy csipetnyi 2000-es évek

Bár nem minden ezredforduló környékén született trenddel tudunk azonosulni, ennek ellenére szinte biztos, hogy találsz ezen darabok között is egy olyan kincset, amit könnyedén bele tudsz majd variálni az elkövetkezendő hetek pörgésébe.

6. Egy elegáns, könnyű szabású nadrág

Az időtállóságról nyáron se szívesen mondunk le, főleg akkor, ha egy ilyen sokféleképpen variálható darabról van szó, ami a magas sarkú cipellőktől kezdve a papucsokon át még akár egy sportcipők társaságában is jól boldogul.

7. Egy szuperkényelmes sneaker

Kép
forrás: epapucs.hu

A nyári napokra se árt beszerezned egy stílusos és könnyű darabot. Mi például imádjuk a Scholl kényelmes sneakereit, mert bármelyik összeállításban megtalálják a helyüket, miközben a lábainknak is biztosítják azt a fajta kényelmet, ami a városi környezetben elengedhetetlen.

Galéria / 6 kép

A Scholl kényelmes sportcipői

Megnézem a galériát

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye, felhasználása engedélyhez kötött.

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.