Micsoda gének! Az 59 éves Brad Pitt nyaralós fotói zavarba ejtően szexire sikerültek

Micsoda gének! Az 59 éves Brad Pitt nyaralós fotói zavarba ejtően szexire sikerültek
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Brad Pitt minden túlzás nélkül bátran letagadhatna vagy 20 évet!

November közepén bombaként robbant a hír, hogy a hosszú évek óta szingli Brad Pittre ismét rátalált a szerelem. Hollywood egyik legsármosabb színészét ugyanis egy Bono koncerten kapták lencsevégre, a 30 éves Ines de Ramonnal, aki nem mellékesen három éven át a Vámpírnaplókban is feltűnt, Paul Wesley felesége volt.

A pár azóta is a legnagyobb boldogságban tölti a mindennapjait, és olyannyira sikerült megtalálniuk a közös hangot, hogy a szilvesztert is együtt töltötték Mexikóban. A romantikus kiruccanásuk még mindig tart, a minap Cabóban, egy medence partján csípték el őket. A fotók pedig bár kétségtelenül kettejük miatt is nagyon érdekesek, ám nem szabad szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a nemrég 59. születésnapját ünneplő Brad Pitt fiatalokat megszégyenítő módon, milyen csúcsformában van.

Még több képért lapozz tovább az Insta-galériában!

A sármos színészt egyébként közös barátaik mutatták be Ines-nek, aki egyébként az Anita Ko Jewelry alelnöke. És bár a francia az anyanyelve, ettől függetlenül kiválóan angolul és spanyolul, illetve szakmai szinten németül és olaszul se lehet őt zavarba hozni. A Genfi Egyetemen diplomázott szépségért a bennfentesek szerint teljesen odavan a sztár, aki még legújabb filmje, a Babylon Los Angeles-i premierjére is magával vitte újdonsült kedvesét. Az Angelina Jolie-val történt hangos és csúnya válása után pedig azt gondoljuk, hogy éppen ideje volt annak, hogy Brad magánélete végre ismét révbe érjen.


És ha már úgy hozta az alkalom, hogy Brad Pittről félmeztelen fotók keringenek a neten, akkor már érdemes megismerni a sztár tetoválásainak történetét is!

Galéria / 6 kép

Brad Pitt tetkóinak különleges jelentése

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.