5 trükk, amivel olyan tökéletes lehet a mosolyod, mint a hollywoodi sztároké

5 trükk, amivel olyan tökéletes lehet a mosolyod, mint a hollywoodi sztároké

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A tökéletes mosoly nem csak egy álom! Mondjuk is, hogy mikre figyelj!

A cikk támogatója a Listerine

A hollywoodi sztároknak köszönhetően az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kap az egészséges és ápolt fogsor. Szerencsére ma már megszámlálhatatlanul sok esztétikai kezelés közül válogathatsz, ami segít elérni a hőn áhított ragyogóan fehér és tökéletes mosolyt, ettől függetlenül azért nem szabad elfeledkezni az egész legbiztosabb alapjáról, a megfelelő szájhigiéniáról sem.

Ezt Dr. Catrise Austin, a sztárok egyik kedvenc fogorvosa is így gondolja! A Mosolyok Királynőjeként becézett doktornő rendelőjében többek közt Cardi B, Wendy Williams vagy Anthony Anderson is megfordult már. A sztárok tökéletes mosolyának szakértője most elárulta azt is, hogy milyen megelőző tippekkel látja el világhírű pácienseit, melyeket neked is érdemes bevezetned a hétköznapi rutinodba, hogy idővel a szép mosoly már számodra se csak egy álom legyen!

Mondjuk is, hogy mi az a 5 dolog, amit érdemes kipróbálnod a tökéletes mosoly érdekében!

1. Minden étkezés után moss fogat!

Dr. Catrise Austin szerint az egészséges mosoly egyik legfőbb alapja a megfelelő szájhigiéniás rutin. Éppen ezért sose szabad félvállról venni, vagy akár kihagyni a fogmosást. A rossz, illetve szegényes szájhigiéniai szokások ugyanis nemcsak a fogak színét befolyásolják, de számos fogászati betegség kiváltó okai is lehetnek. Tényleg érdemes kellő figyelmet fordítanod arra, hogy még a legnagyobb elfoglaltság közepette is ápold a fogaidat.

Kép
forrás: Nati Melnychuk/Unplash

2. Használj szájvizet!

A doktornő tapasztalatai szerint sajnos az emberek nagy része keveset vagy rosszul mos fogat, ennek fényében pedig sajnos a fogselyem és a szájöblítő használatát is a legtöbben elhanyagolják, miközben arról is csak keveseknek van tudomása, hogy fogkefével csupán a szájüreg kb. 25%-át lehet megtisztítani A Listerine szájvizek széles palettával rendelkezik a mindennapi és terápiás használathoz egyaránt, így Dr. Catrise Austin is egy kihagyhatatlan termékként tartja számon. A szájvíz többek közt megoldást nyújt az ínyproblémákkal szemben, megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, frissíti a leheletet, segít a fogszuvasodás elleni védelemben, egyes termékek pedig fogfehérítő hatással is bírnak.

Kép

3. Viszlát baktériumok!

Tudtad, hogy a szájban akár több mint 400 féle baktérium halmozódhat fel? Bizony, ez így igaz! A rossz lehelet például már önmagában egy árulkodó jele lehet az elszaporodott baktériumoknak, és az esetek nagy többségében idővel mindez ínybetegséggel is társul, ami pedig már egy komoly szájhigiéniai probléma, melynek súlyos, hosszú távú következményei lehetnek, mint például a fogíny visszahúzódása, meglazult fogak vagy a fogvesztés. Ezért is fontos a klinikailag bizonyított egészségügyi előnyökkel rendelkező Listerine szájvizet beépíteni a mindennapi szájápolási rutinodba, hiszen ez nemcsak az általános szájhigiéniát javítja, hanem elpusztítja a rossz leheletért és a fogínybetegségekért felelős baktériumokat is.

4. Víz, víz, víz

Hiába teszel meg mindent annak érdekében, hogy fehérebb legyen a mosolyod, ha közben nem figyelsz arra, hogy kicsit is mérsékeld a kóla, a vörösbor és a kávé fogyasztását. Ezek az italok ugyanis elszínezik a fogzománcot, így pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy elmaradjon a várt ragyogó mosoly.

Kép
forrás: KOBU Agency/Unplash

5. Kerüld a cukros ételeket!

Kevesen tudják, hogy a kóla és a vörösbor mellett a cukros falatok és a gyorséttermi menük is befolyással lehetnek a fogak egészségére. Ezek az ételek ugyanis számos olyan káros összetevőt tartalmaznak, melyek idővel fogszuvasodáshoz vezetnek. Már csak ezért is próbálj meg egészségesebben táplálkozni, és emellett mindig figyelj arra is, hogy milyen gyümölcsök kerülnek az asztalodra, ugyanis köztük is sok olyan található, ami nagy mennyiségben inkább árt, mint használ.

Kép
forrás: Nadine Primeau/Unplash

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!