1 perc stílus: 5 tél trendszín, amit már egy egyszerű kék farmerral is kipróbálhatsz

1 perc stílus: 5 tél trendszín, amit már egy egyszerű kék farmerral is kipróbálhatsz
Forrás: Jeremy Moeller/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezeket a színeket vétek lenne kifelejteni a farmeros szettekből a téli szezonban!

A farmer bár első ismert formáját 1873-ban kapta meg, trendközelbe először igazán az 1930-as években virágzó cowboyfilmeknek köszönhetően került, majd az 1950-es évekbe olyan sztárok kezdték el hordani, mint James Dean vagy Elvis Presley, ezzel pedig végleg sikerült végleg megalapozni sorsukat.
Nem is kérdés, hogy ez egy örök klasszikus, ami a mai napig képes olyan gyorsan és könnyen igazodni a trendekhez, hogy a tervezők is előszeretettel nyúlnak ehhez az anyaghoz minden szezonban. Apropó szezon! Ezen a télen is megannyi szín kap szerepet a választékban, és bár nem első alkalommal keverednek bele a hideg hónapokba mégis teljesen érthető, ha esetleg még mindig idegenkednél tőlük. Így jutott eszünkbe az a gondolat, hogy mi lenne ha ezeket az eddig szimplán megfigyelő távolságban tartott színeket idén úgy próbálnád ki magadon, hogy egy farmernadrág társaságában illesztenéd be a megjelenésedbe?! Eme trükk ugyanis segít a komfortzónádban maradni, miközben azért ki is mozdulsz abból.

Mutatunk is 5 színt, ami farmerral párosítva tökéletes lehet az elkövetkezendő hónapokban!

1. Piros

Az egyik legdominánsabb trend kétségtelenül az chili paprika élénk piros hatását tükröző trend, amit a 2023 tavaszi-nyári kifutókon éppen olyan mennyiségben láthattunk, mint az őszi-téli gyűjtemény prezentálásakor. A divatházak pedig minden lehetséges stíluselembe megálmodták ezt az árnyalatot, ami nem mellesleg nagyon jól illeszkedik a kék farmerhez, és így messze ez a szezon egyik legütősebb színkombója!

A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 4 kép

Színek, amiket 2023 telén mindenképpen ki kell próbálnod a farmeroddal

Megnézem a galériát

Még több stílustippre vágysz? Akkor mutatunk 7 olyan cipőt, amit bármikor nyugodt szívvel, hibafaktor nélkül kombinálhatsz össze bő szárú nadrágokkal!

Galéria / 7 kép

7 cipő, amely jól néz ki a széles szárú nadrággal

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.