5 táska típus, ami nem hiányozhat a gardróbodból

5 táska típus, ami nem hiányozhat a gardróbodból
Forrás: Furla
Facebook
Twitter
Pinterest

Míg a férfiak előszeretettel indulnak el otthonról úgy, hogy csak lazán zsebre vágják a kulcsukat és a tárcájukat, a nők számára szinte elképzelhetetlen, hogy táska nélkül hagyják el a lakást.

A cikk támogatója a Furla

Kézi-, háti-, vagy válltáska? Kicsi vagy nagy? Mintás vagy egyszínű? A lehetőségek tárháza szinte végtelen, valahol mégis meg kell húzni a limitet, hogy a legtöbb alkalomhoz passzoló táskatípus meglegyen a gardróbodban, mégse foglalja el az egészet.

Melyik az az 5 fajta, amit biztosan érdemes beszerezned?

Hátizsák

Ez az a darab, ami mindent elnyel és minden nehezen induló napot egy csapásra ment meg. Ideális esetben belefér a laptop, az otthonról vitt ebéd és a neszesszered is, így nem kell azon töprengened, hogy hogy oldd meg a logisztikát. Fazontól és anyagtól függően kedvedre válogathatsz a sportosabb vagy az elegánsabb verziók között, így tuti megtalálod a stílusodhoz legjobban passzolót!

Oldaltáska

A hátizsákhoz hasonlóan a crossbody típus legnagyobb előnye, hogy mindkét kezet szabadon hagyja, viszont előbbinél sokkal nőiesebb, így a hétköznapokra alkalmasabb viselet tud lenni. A legideálisabb, ha közepes méretű, állítható pántos verziót választasz, így a könnyű és praktikus megoldás olyan szabad érzetet kelt, mintha nem is lenne veled, miközben a legfontosabb cuccaidat közel tarthatod magadhoz.

Vászontáska

Manapság már szinte evidensnek számít, hogy nem indulsz el otthonról anélkül, hogy lenne nálad egy extra szatyor, amit bármikor előkaphatsz, ha úgy alakul, hogy vásárolnál vagy magaddal vinnél valamit. Egy jópofa vászontáska összehajtogatva biztosan elfér a táskádban és ki tudja mikor veszed majd hasznát!

Alkalmi

Ennél a típusnál érdemes átgondolnod, hogy mik a számodra legfontosabb dolgok, amikre egy elegáns esemény alkalmával feltétlenül szükséged van (szortírozz szigorúan és próbáld mindenből a legkisebb méretet összekészíteni). Ha ezeket kijelölted, már látod, hogy milyen méretű táskát célozz meg. Ami a színt illeti, egy elegáns feketével sosem lősz mellé, némi csillogó részlet pedig csodákra képes!

A különleges darab

A változatos élethelyzeteket kiszolgáló táskák mellett nem szabad kihagyni a szívednek olyan fontos, specialitásokat sem! Itt a határ a csillagos ég, lehet extravagáns a színe, a mintája, vagy akár a formája is, a lényeg, hogy ez legyen az aduászod, ha fel akarsz dobni egy basic, farmer-pulcsi szettet. A Furla 2020-as kollekciójának egyik ikonikus darabja az 1927 S Top Handle, amely klasszikus formája eleganciát sugároz, de egy-egy vidám táskadísszel vagy selyemkendő segítségével egy mozdulattal akár bohókásra is veheted a figurát.

Kép

Videók

Kép
Sztárok

Az 54 éves Jennifer Lopez esküszik erre 8 ezer forint alatti arckrémre - csodát tesz a bőröddel!

Jennifer Lopez kedvenc szépségápolási termékeit te is könnyen beszerezheted!

Kép
Életmód

6 sport, amivel óránként akár 1000 kalóriát is elégethetsz

Ezekkel a sportokkal nagyon szépen belendítheted a fogyásod és koplalnod sem kell!

Kép
Sztárok

10 híresség, aki fényűzés helyett a visszafogott életet választotta

Attól, hogy valaki a világ összes pénzét megkeresi, nem muszáj mindet gyorsan el is szórni. Vannak, akik ezt vallják.

Kép
Sztárok

Ez vár a Next Top Model Hungary versenyzőire is? Korábbi America's Next Top Model szereplők, akiknek tényleg sikerült befutniuk a Topmodell leszek! után

Úgy tűnt, hogy a Next Top Model valóságshow-n sokáig átok ült, ugyanis győzteseit nem igen kapta fel a szakma! Vesztesei között viszont akadnak olyanok, akik azóta a karrierjük csúcsán járnak!

Kép
Sztárok

7 sztár, akinek a karrierje soha nem lett ugyanaz azután, hogy meztelen jelenetet vállalt

Ezek a sztárok meztelenre vetkőztek egy-egy szerep kedvéért, emiatt pedig megváltozott az egész karrierjük.

Kép
Sztárok

7 zenész, akit a saját bandájából rúgtak ki: volt, akinek a turnébuszból hajították ki cuccait

A sztárokkal kapcsolatban gyakran élhet bennünk az a kép, hogy velük az olyan hétköznapi dolgok nem történhetnek meg, mint egy felmondás vagy esetleg kirúgás. Pedig a zenetörténelemben több olyan sztorit is találtunk, amikor híres zenészeket a a saját zenekarukból társaik rúgtak ki. Hogy mi vezethetett az ilyen drasztikus döntések meghozatalához? Utánajártunk!