Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

1 perc stílus: Ez az 5 ruhatrend lesz a legmenőbb 2022-ben

1 perc stílus: Ez az 5 ruhatrend lesz a legmenőbb 2022-ben
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A trendek adottak, ahogy a hozzá váló darabok is, így ha úgy hozza a kedved, akár már most elkezdhetsz gondolkozni bennük!

Egy ruha akár még ebben a rétegteli időszakban is az egyik legbiztosabb megoldás lehet, ha éppen semmi kedved ahhoz, hogy hosszú perceken át ötletelj a szekrény előtt állva. Ám ettől függetlenül kétségtelenül a tavaszi és a nyári hónapok azok, amik képesek előhozni igazi oldalukat, a plusz körítés nélküli valódi arcukat, amikor végre a különleges részletek és formák is szabadabban mozoghatnak és velünk együtt élvezni a melegebb napok kellemes pillanatait.

A 2022-re tervezett trendek nagy részével már tavaly szeptemberben találkozhattál és a legújabb mintákat, trendszíneket és a cipőket is könnyen lehet, hogy gondolatban már egész jól beillesztetted az idei stílusterveid közé, így itt az ideje, hogy kicsit képbe kerülj a ruhákkal is!

Kattints tovább és nézd az idei év 5 leígéretesebb ruhatrendjét!

Galéria / 10 kép

5 menő ruhatrend, ami kihagyhatatlan 2022-ben

Megnézem a galériát

Még több 2022-es trendért kattints tovább!

Galéria / 6 kép

3 trend, amit felejts el 2022-ben

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.