Nem Miley Cyrus az egyetlen, aki dalt írt az exéről: a világ 5 legismertebb szakítóhimnusza

Nem Miley Cyrus az egyetlen, aki dalt írt az exéről: a világ 5 legismertebb szakítóhimnusza
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Rekordokat döntöget Miley legújabb dala, a „Flowers”, amit éppen volt férje, Liam Hemsworth születésnapján adott ki és több ponton is céloz a kapcsolatukra. És nem ő az egyetlen híresség, aki dalban üzent az exének...

Miley Cyrus 2023 januárban ismét bebizonyította, hogy ő ma az egyik legsikeresebb előadó világon, hiszen a legutóbbi dala, a „Flowers” történelmet írt a Spotify-on. Képzeld, a megjelenése után eltelt egy hétben közel 100 milliószor (!!!) játszották a számot a zenei streaming-szolgáltatón, így Miley megdöntötte a BTS korábbi rekordját, akiknek 99.37 millió alkalommal pörgették le a „Butter” című dalokat az első hét napon.

Ha mindez nem lenne elég, a „Flowers” klipje máris több mint 87 millió megtekintésnél jár a YouTube-on, szóval a taps duplán is jár az énekesnőnek.

És bár a szinglihimnuszként emlegetett „Flowers” valóban Miley egyik legjobb felvétele, a nagyfokú érdeklődésben közrejátszik az is, hogy ez a szám sokak szerint a volt férjéről szól – és arról, hogy mivel bántotta meg őt a viharos románcuk során. Miley ugyanis közel tíz éven át élt se veled se nélküled kapcsolatban Liam Hemsworth-szel, közben kétszer is eljegyezték egymást és néhány hónapra hivatalosan is összekötötték az életüket a végső szakításuk előtt. A Miley-rajongók pedig meg vannak győződve arról, hogy a válásukhoz többek között az ausztrál színész hűtlensége vezetett.

Az egyik fan-teória szerint az énekesnő abban a házban forgatta le a „Flowers” klipjét, ahol exe 14 nővel is megcsalta őt és vannak, akik úgy gondolják, azért viselt Miley aranyszínű ruhát a videóban, hogy ezzel is lebuktassa volt férje egyik szeretőjét – név szerint Jennifer Lawrence-t, aki egyszer egy hasonló modellt viselt Liam mellett a vörös szőnyegen. Miley mindeddig nem reagált egyik elméletre sem, mindazonáltal nyílt titok, hogy több számát (például a „Wrecking Ball” és a „Slide Away” című dalokat) is a Liammel való szakításai ihlették.

Sőt, számtalan olyan sztár akad, aki Miley-hoz hasonlóan szereti kiénekelni magából a szívfájdalmát.

Jöhet még pár szám, amivel az előadók a szintén híres exüknek üzentek?

Galéria / 5 kép

Új galéria (2023. 01. 23)

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!