5 magyar dizájner, 8 héten keresztül 1 helyen

5 magyar dizájner, 8 héten keresztül 1 helyen

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Cako, Dora Abodi, Hamerli, Karman Jewelry és Rekavago – a magyar designer szcéna öt jeles képviselője november 3-ától december 31-éig várja az érdeklődőket és vásárlókat exkluzív üzletében, a 581 Designer PopUp Store-ban, a Le Méridien Budapest épületében.


A márkák legújabb őszi-téli kollekcióit képviselő izgalmas darabok – designer ruhák, cipők, táskák, kesztyűk, ékszerek – mellett sok-sok meglepetés és akció várja a látogatókat, akik amellett, hogy megismerhetik a tervezők legújabb kreációit, magukkal az alkotókkal is találkozhatnak.

Kép

DORA ABODI az egyik legsikeresebb és legismertebb magyar tervező. Stílusát barokk futurizmusként jellemezhetjük, amelyben múlt és jövő, klasszikus művészet, vallási utalások és high-tech ötvöződik. Ruháit folyamatosan láthatjuk a Vogue és más top divatmagazinok lapjain, ahogy hollywoodi sztárokon is. A pop-up storeba rengeteg új, eddig nem kapható, izgalmas darab készült az előző kollekciók printjeivel. Fellelhető lesz a Taylor Swift által viselt Twin Unisus top és pulóver számtalan verziója, illetve a kiegészítők között Lady Gaga fülbevalójára is lecsaphatnak vásárlóink.
Kép

A REKAVAGO új őszi-téli kollekciójában a hollywoodi dívák szépsége, ereje és a 21. századi divatikonok közvetlensége talál egymásra. A koncepció a valóságban is bizonyított: Debbie Harry, a Blondie énekesnője a Lauren Bacall ihlette borvörös REKAVAGO tűsarkút választotta magának.
Kép

A CAKÓ idei őszi-téli kollekcióját Lyonel Feininger kubista festő ihlette. Jellemzői a geometrikus formák, a különleges anyaghasználat, a játék a textúrákkal a szürke különböző árnyalataiban, amit a fehér és olajzöld tör meg. A kollekció összképét lezser, kötött oversize kardigánok, ruhák lágyítják.
Kép

A KARMAN JEWELRY két minikollekcióval jelentkezik. A LUMIERE az art deco stílusjegyeit értelmezi újra: csillogó, glamorous, egyszerre vintage és modern. Újabb vonalat képvisel a grafikus motívumokat térbeli dimmenzióval kiegészítő különleges kollekció, amelyben a geometriai stilizáció a Swarovski elemek csillogásával ötvöződik. A limitált szériás nyakláncok, karkötők, fülbevalók exkluzív dizájncsomagolásban kerülnek a polcokra.
Kép

A HAMERLI márka a pécsi kesztyűgyártás 150 éves tradícióit őrzi. A 21. századra a design épp olyan fontos tényezővé vált a márka életében, mint a tökéletes kézműves munka. Nemes anyagok, hibátlan szaktudás, szenvedélyes tervezői munka összhangját testesíti meg minden egyes Hamerli darab.
Az 581 Designer store is ezt a trendet követi, ahol a POSITION Kollektíva - Magyarország egyik legismertebb - design brandjének termékei is elérhetőek. A pop-up store keretein belül a POSITION handmade kerámia gyertyatartói, tálkái és vázái, illetve a csapat legújabb kollekciójának lakástextil kiegészítői is megvásárolhatóak. A pop-up store a Le Meridien Budapest épületében kap helyet, amelyet a POSITION Kollektíva bútoraival berendzett enteriőr és az Edinas Paper egyedi installációi tesznek még különlegesebbé.

Facebook esemény itt.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.