Giorgio Armani szerint ez az 5 alapdarab egy nő gardróbjából sem hiányozhat

Giorgio Armani szerint ez az 5 alapdarab egy nő gardróbjából sem hiányozhat

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Giorgio Armani stílusvéleményére megéri adni!

Giorgio Armani a katonaság után, az '50-es évek végén lett a La Rinascente áruház kirakatrendezője, és nem sokkal később már a férfiruhaosztályon dolgozott eladóként, és az itt eltöltött hét év során olyan tapasztalatokat szerzett divat és marketing terén, aminek később, saját vállalkozása elindításakor nagy hasznát vette. A '60-as évek közepén már Nino Cerutti cégénél tervezett férfiruhákat, majd 1973-tól szabadúszó tervezőként saját műhelyet nyitott Milánóban, és olyan divatházaknak dolgozott többek között, mint a Allegri, a Bagutta vagy a Sicons. Az évek során annyi tapasztalatot szerzett, hogy 1975. július 24-én barátjával, Sergio Galeottival megalapította a Giorgio Armani SpA-t, ami kezdetben még csak férfi ruhákat kínált, majd egy évvel később már egy női részleggel bővítették a választékot. Az olasz desinger közel 50 éve gondolkodik női kreációkban is, az elmúlt évtizedek során pedig számos olyan időtálló, klasszikus és egyben ikonikus alkotás hagyta el a tervezőasztalát, aminek láttán egy percig sem kérdőjeleződik meg, hogy a nők ízlésvilága a kisujjában van. A véleményét pedig szerencsére szívesen el is mondja, ha a gardróbunkról van szó. Ilyenek például azok a darabok, melyek szerinte kihagyhatatlanok? Kattints galériánkra és mutatjuk is, hogy Giorgio Armani szerint mi az az öt alapdarab, ami egy női ruhatárból sem hiányozhat!

Galéria / 5 kép

Giorgio Armani szerint ezek az alapdarabok egy nő gardróbjából sem hiányozhatnak

Megnézem a galériát

Ebben a galériában pedig megmutatjuk, hogy mely alapdarabok azok, amik ma már elavultnak számítanak a szakemberek szerint és kiderül az is, hogy milyen alternatívával helyettesítheted őket!

Galéria / 22 kép

11 alapdarab, amit bár sok nő szeret, de már nem divatos

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.