4 könnyen beszerezhető karácsonyi ajándéktipp, ami bizonyítja, hogy az ünnep rólunk szól, nem a vásárlási őrületről

4 könnyen beszerezhető karácsonyi ajándéktipp, ami bizonyítja, hogy az ünnep rólunk szól, nem a vásárlási őrületről
Forrás: dm
Facebook
Twitter
Pinterest

Az együtt töltött minőségi időnél nem adhatunk értékesebbet egymásnak, szóval ne pazarold a szabad perceidet boltokban való sorban állásra és felejtkezz el az órákig tartó céltalan online shoppingolásról is.

A cikk támogatója a dm

Bár a karácsony a szeretet és nem a pénzköltés ünnepe, ajándékot adni és kapni igenis fantasztikus érzés – a titok mindössze annyi, hogy ne essünk túlzásokba vásárláskor. Érthető, hogy szeretnéd megtalálni a tökéletes meglepetést a hozzád közel álló személyeknek, ám nem szabad elfelejtened, számukra az a legértékesebb, ha azt látják, minőségi időt szántál rájuk. A családod és a barátaid nem az árcédulákon lévő összegekben és a boltokban töltött perceidben mérik a törődésedet, szóval ne hagyd, hogy maga alá temessen a karácsonyi shoppingolás őrülete. A listánkon szereplő ajándékokat például könnyedén (és ami a legfontosabb, sorban állás nélkül) beszerezheted, illetve elkészítheted, ráadásul garantáltan örömet okozhatsz velük mindenkinek. Iktasd ki bátran az üzletekben való céltalan nézelődést az adventi ütemtervedből és vedd meg pár kattintással mindazt, amit a szeretteidnek adni akarsz.

1. Vesd be az ajándékok jolly jokerét!

Mi az, amire mindenkinek szüksége van és folyamatosan kifogyunk belőle? Természetesen a piperetermékről beszélünk, aminek tényleg bárki otthonában állandó helye van. A dm oldalán pár perc alatt ráakadhatsz arra a limitált kiadású karácsonyi csomagra, amivel pótolhatod az anyukád vagy a barátnőid hiányzó készleteit és ezzel egy kis extra szabadidőhöz is juttatod őket, hiszen kihúzhatják a teendőik közül a bevásárlást. Így lehetőségük lesz arra is, hogy az ünnepi rohanás után végre saját magukat helyezhessék a fontossági listájuk élére.

Galéria / 4 kép

A legjobb karácsonyi csomagok a dm kínálatában

Megnézem a galériát

2. Segíts digitális detoxot tartani!

Hiába is tagadnánk, a mobilunk az évek során a „harmadik kezünkké” vált, holott a képernyő nélkül töltött idő fantasztikus hatással lehet a mentális egészségünkre. A dm Lifebook bárkit megszabadíthat a telefonfüggőségtől, mivel mindent feljegyezhetünk benne, amit korábban a készülékünkön tartottunk számon. Az egyedi grafikájú határidőnaplóban havi és heti tervezőt, jegyzetfüzetet, valamint bevásárlólistát is találhatsz és segítségedre lehet a hétköznapi teendők rendszerezésében vagy a szabadidős programok szervezésében. De beleírhatod a számodra fontos emberek szülinapját, vagy éppen listába szedheted azokat a könyveket, amiket a jövőben el akarsz olvasni. Ajándékozz bullet journal-t a szeretteidnek, indítsátok közös tervekkel a 2023-as évet és ha tehetitek, távolodjatok el egy kicsit a közösségi médiától, a mobilotoktól.

Kép
forrás: dm

3. Adj időt!

Megvan a jövő évi határidőnaplótok? Akkor máris jelölj ki egy dátumot mindkettőtök füzetében, amit együtt fogtok tölteni. Ez a nap szóljon arról, akit meg szeretnél ajándékozni, úgyhogy adj neki teljhatalmat a programtervezésben. Hatalmazd fel arra, hogy a beleszólásod nélkül eldönthesse, mit szeretne csinálni, te pedig erre az alkalomra változz igenemberré. Hidd el, fantasztikus élményt okozhatsz neki ezzel a meglepetéssel – és közben minőségi időtök lesz egymásra. De készíthetsz különböző kuponokat is a barátaidnak, amelyeket kisállat-, vagy gyerkőcfelügyeletre válthatnak be nálad, aminek köszönhetően randiestet tarthatnak a párjukkal, de akár önmagukkal is.

4. Menj biztosra!

Órák óta azon agyalsz, melyik hidratálókrém a nővéred kedvence, de egyszerűen nem jut eszedbe? Ne aggódj, így sem kell előre elárulnod neki, mivel akartad meglepni. Szerezz be inkább neki egy sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát, hogy ő maga választhassa ki azt a terméket, amire szüksége van.

Kép
forrás: dm

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!