A legjobb szépségtrükk, amit csak a 30 év feletti nők ismernek - minden Y-, és Z-generációsnak el kellene tanulnia!

A legjobb szépségtrükk, amit csak a 30 év feletti nők ismernek - minden Y-, és Z-generációsnak el kellene tanulnia!
Forrás: MAX

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Még hogy a boomer generációtól nem lehet tanulni! Ezt a szépségtrükköt mindenképpen ismerned kell!

A Z generáció kétségtelenül nagyszerű munkát végzett, ami a testpozitivitást illeti, nekik köszönhetően ma már a világon szinte mindenhol őszinte szívvel éltetik az emberek a sokszínűséget, a változatos külső jegyeket, különféle testalkatot, frizurát, öltözködési stílust, ám valami miatt a Z generációs lányok mégsem képesek teljesen önmaguk lenni. De vajon miért?

A TikTokondübörgő sminktrendeknek való ÁLLANDÓ és TÖKÉLETES megfelelés miatt. Egy 2023-ban, az Egyesült Államokban készült felmérés szerint 75 százalékkal nőtt az olyan páciensek száma a plasztikai sebészeteken, akik még nincsenek 30 évesek.

A legjobb boomer szépségtrükk: azért sminkelj, hogy kiemeld, amit szeretsz magadon!

Az utóbbi időben a Z generáció hajlamos a TikTok-trendeken keresztül megközelíteni a szépségápolást, sok-sok fiatal lány teljes odaadással próbál ki és használ magán mindenféle sminktrendet, még akkor is, ha az ő egyedi vonásaihoz vagy lelki világához egyáltalán nem passzol az adott dolog. Ez a felismerés elkeserítő. Persze a sminkelés tök jó buli és érdekes új dolgokat kipróbálni, ezt eddig rendben is van, ám a sablonos trendek követése eltorzult önképhez vezethet. Ezt több kutatás is alátámasztja, ma már nagyon sok 30 év alatti fekszik kés alá, mert nem tudja elfogadni saját vonásait. A smink egy művészet, amit a személyiséghez, arcvonásokhoz kell igazítani. De Y és Z generációsként ezt kitől tanulhatnák meg?

Nos, a sokat kritizált baby boomer generációtól, akik még tudják, mire való igazából a smink: arra, hogy kiemeljük azokat a vonásainkat, amelyeket szeretünk magunkon, nem arra, hogy eltakarjuk vele azt, amit nem kedvelünk, vagy akár optikailag csaljunk vele és ezáltal egy másik embernek tűnjünk.

Stephanie Maida influencer így írt erről nemrég: „Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Y generációsként már túl vagyok a magam rossz szépségápolási döntésein, miután kis csíkká tépkedtem éveken át, még vissza tudott nőni a szemöldököm… Csak, hogy egyet említsek! Ma már úgy gondolom, a boomererk szépségápolási szabályai a legjobbak, ezeket érdemes követni. Én például a szememet szeretem kiemelni, az tetszik a legjobban, ha fekete tussal kihúzom. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy próbálja meg ezzel a felfogással megközelíteni a sminkelést, sokkal jobban fogja érezni magát!”.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?