Viszlát, vízhólyagok! 3 tipp, amivel könnyedén betörheted az új cipőidet

Viszlát, vízhólyagok! 3 tipp, amivel könnyedén betörheted az új cipőidet
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy cipő sokféleképpen lehet kényelmetlen, és bár nem tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé betörni őket, de sajnos vannak olyan esetek, amikor nincs más választásunk.

Ha már kicsit is jártas vagy a témában, akkor talán már te is megtapasztaltad azt, hogy akár jó pár hétig is eltarthat az, ameddig sikerül végre kényelmesre betörni új cipődet.

Így ha már esetleg a leárazások is úgy hozták, hogy újabb cipőkkel bővült a gyűjteményed, akkor pont jól jöhet ez a pár tipp, ami remélhetőleg segít is majd a témában!

1.) Egy vastag zokni és egy hajszárító csodákra képes. Keress elő egy átlagosnál kicsit vastagabb zoknit, majd kapd fel a cipődet. Ha ezzel megvagy, akkor kezd el melegíteni a lábfejedet a hajszárítóval és közben mozgasd a lábfejedet a cipőben. Egészen addig ismételgesd ezt a folyamatot, míg a cipő már kihűlt állapotában is kényelmes lesz, akár egy vékonyabb zoknival felvéve is.

Kép
forrás: Getty Images

2.) Túl egyértelműnek tűnik, de bizony így vagy! A sámfa még mindig az egyik legelterjedettebb és legegyszerűbb megoldás.

3.) Sokan a jégre esküsznek! Tölts meg egy tökéletesen zárható mélyhűtős zacskót félig vízzel, majd ezt tömd a cipő orrába és már teheted is be a lábbelit a fagyasztóba. A fagyott víz pedig könnyedén kitágítja majd a cipődet.


És ha már a cipőknél tartunk, akkor érdemes egy pillantást vetned 2022 várható trendjeire!

Galéria / 4 kép

4 cipőtrend, amit 2022-ben semmiképpen se hagyj ki

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.