3 farmertrend, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

3 farmertrend, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy kis külcsínfrissítés a farmertrendeknek sem árt!

A farmer, mint trend már hosszú évtizedek óta sziklaszilárdan tartja magát a stílusváltozások között, ám azért az éppen aktuális divatirányzatok mindig megszokták egy kicsit bolygatni, hogy éppen milyen hossz, szabás, szín, szár és fazon emelkedik ki a többi közül.

A divatheteknek hála már év elején tudni lehet, hogy melyek lesznek azok az ötletek, amikben bőven megvan minden plusz és extra adottság ahhoz, hogy hosszútávon is képesek legyenek bent maradni a körforgásba, lefedve ezzel akár több szezonnyi lehetőséget is. És így van ez a farmertrendek esetében is! Bizony, már most látni lehet azt, hogy mely fazonokra helyeződik 2023-ban a nagyobb hangsúly, és ebből kifolyólag sajnos már azt is tudjuk, hogy ezen új indulók mely darabokat küldik egy időre szabadságra! Közöttük egy szívünknek kedves nagy favoritot... De ne szaladjuk ennyire előre!

Kattints tovább és mutatjuk, hogy mely farmertrendekkel érdemes 2023-ban frissíteni a ruhatáradat!

Galéria / 9 kép

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 trend, amit felejts el 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.