Vendég leszel egy esküvőn? Íme 3 sminktípus, amit felejts el, mert már lejárt lemeznek számít 2022-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Vendég leszel egy esküvőn? Íme 3 sminktípus, amit felejts el, mert már lejárt lemeznek számít 2022-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Az esküvői szezonnak még koránt sincs vége, így mutatjuk is, hogy melyek most a legmenőbb sminktrendek, amik tökéletesen működnek, ha esküvői vendégként vagy hivatalos mások nagy napjára.

Ebben a nagy melegben már az is kisebb kihívást jelent, hogy rátaláljunk arra a tökéletes alapozóra, ami képes felvenni a kesztyűt a legszélsőségesebb magasságokig emelkedő plusz hőfokokkal szemben, így teljesen érthető, hogy egy komolyabb esküvői vendég smink még inkább kifog rajtad.

Egy ilyen különleges alkalmat senki sem szeretne félvállról venni, így hát mindent meg is teszünk azért, hogy a legtökéletesebb sminket dobjuk össze a szívünknek oly kedves emberek nagy napján. Így mutatunk most három olyan sminktrendet, ami 2022-ben tökéletesen működhet, ha esküvői vendégként vagy hivatalos egy lagziba, és elárulunk pár titkot is azzal kapcsolatban, hogy mivel teheted szupertartóssá is őket, hogy aztán egész éjszaka a legnagyobb nyugalomban táncolhass a násznéppel.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy mely 3 esküvői sminket érdemes kipróbálni ebben a szezonban, és mely 3 az, amit most egy kis időre inkább felejts el!

Galéria / 3 kép

3 esküvői smink, ami jön és 3, ami megy idén nyáron

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

A legőrültebb dolgok, amiket emberek esküvőkön láttak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok