A sztárok már imádják! Két népszerű hajtrend találkozásából született meg 2023 egyik legmenőbb frizurája

A sztárok már imádják! Két népszerű hajtrend találkozásából született meg 2023 egyik legmenőbb frizurája
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha esetleg régóta egy új frizurán gondolkozol, akkor könnyen lehet, hogy ez a vágási technika neked is tetszeni fog!

Éppen csak belevágtunk a 2023-ba, és úgy tűnik, hogy már meg is van az év egyik legnépszerűbb hajtrendje, mármint ha hinni lehet az előrejelzéseknek, amik már most is egy ígéretes jövő képét festik le előtte.

A Netflixen a mai napig is hihetetlen népszerűséggel futó Wednesday című sorozat sikere láttán lassan bátran kijelenthetjük azt, hogy Jenna Ortega személyében egy újabb stílusikon született., amikor pedig a 20 éves színésznő idén januárban megszokott hosszú haját rövidebb tincsekre cserélte, a legújabb wolf lobnak keresztelt vágási technikát a szakértők az év legmenőbb megjelenésének kiáltották ki.

Kép
forrás: Getty Images

Na de mi is pontosana az a wolf lob?

A mullet és a shag kombinációjából megalkotott, magyarul farkasvágásként fordítható frizura egyébként már az elmúlt években is egyre nagyobb hajtrend volt, pár hónapja pedig ismét elkezdett terjedni a TikTokon és az Instagramon, miközben a sztárok körében is egyre népszerűbbé válik.

Ezen retró ihletésű, rétegzett, tépett fazon esetében idén annyiban változik a dolog, hogy a hosszú tincsek helyett, most a klasszikus long bob formájában hódít majd. Ez a dúsabb hatást keltő, vagány frizura, egyébként könnyen formázható, így nem kell már előre azon aggódnod, hogy reggelente hosszú perceket kell majd áldoznod a drága idődből a hajad oltárán. Nem mellesleg pedig bármilyen arcformához vagy hajszerkezethez képes illeszkedni, legyen szó egyenes, hullámos vagy éppen kócos hatásról.

Nézd meg, hogy működik ez a gyakorlatban: még több wolf lob frizuráért kattints tovább!

Galéria / 8 kép

2023 egyik legmenőbb hajtrendje: Wolf lob

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 szemöldöktrend, ami hódítani fog 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.