A színes napszemüvegek idén is hódítanak! Mutatjuk 2023 legfelkapottabb árnyalatait

A színes napszemüvegek idén is hódítanak! Mutatjuk 2023 legfelkapottabb árnyalatait
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A trendek nemcsak a napszemüvegek formáin, hanem a lencséin is visszaköszönnek!

A napszemüvegek minden szezonban szorgalmasan próbálnak haladni a kijelölt stílusiránnyal, ennek köszönhetően pedig a választékkal sem szerénykednek a tervezők. Az elmúlt években képbe került a 2000-es évek, és ezzel együtt minden kellemetlen és szerethető emléke is ennek az időszaknak, ami nemcsak a gardrób alapdarabjain ütötte fel a fejét, hanem a kiegészítők körében is. A napszemüvegeknek pedig olyan jól sikerült hoznia a várt és remélt múltidézés minden apró kis részletét, hogy a divatra éhes közönség még mindig képtelen betelni azzal a választékkal, amit a kreatív stílusmesterek mondhatni futószalagon gyártanak.
A szakértők szerint a pasztell színek most éppen annyira jól futnak majd, mint a neon árnyalatok, a keret és lencse külön-külön, de együtt is működik ezekben a színekben, így csak a egyéni merészséged szabhat gátat annak, hogy mire is csapsz le ebben a szezonban. És ha már itt tartunk, van egy jó hírünk is! A május 18-21. közötti JOY-napokon most olcsóbban szerezheted be a kiszemelt termékeket. Hogy pontosan milyen kuponok közül válogathatsz és hol szerezheted be a legújabb, kuponos JOY magazint, azt IDE kattintva megtudhatod.

Hogy milyen színes napszemüvegebe éri meg befektetni a következő hónapokban? És hol csaphatsz le kedvezményesen rájuk a JOY-napok során? Galériánkban választ találsz rá!

Galéria / 7 kép

A 2023-as tavaszi-nyári szezon legmenőbb színes napszemüvegei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.