8+1 Oscar-esélyes film, amit már megnézhetsz a Netflixen vagy az HBO Maxon

Házassági történet c. film
Forrás: Netflix/ Házassági történet c. film, Dűne/InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

Bizony eljutottunk oda, hogy már a streaming szolgáltatók által gyártott produkciók is helyet kapnak a jelöltek és díjazottak között.

Sajnos a pandémia hatására egy időben a mozi és a mozis vetítések lejtmenetbe kezdtek, pláne, hogy egy darabig nem is lehetettek nyitva a komplexumok. A sok remek ötlet, a kiváló színészek és rendezők, na és persze a rajongók igénye az újabb és újabb filmekre viszont nem heverhettek parlagon. Így olyan streaming szolgáltatók, mint a Netflix és az HBO Max vették át a mozi után keletkezett űrt, és adtak teret az alkotóknak.

Mára pedig már egyre több A-kategóriás sztár ír alá a streaming szolgáltatóknak. A mozi varázsát persze nem lehet visszaadni az otthoni filmezés során, de tény, hogy rengeteg szuper alkotást láthattunk már rajtuk. Hétvégén sor kerül a 2022-es Oscar-gálára, így ennek kapcsán készítettünk egy összeállítást azokról az Oscar-díjra jelölt filmekről, amelyek jelenleg elérhetőek az HBO Max és a Netflix kínálatában!

Lássuk, melyek ezek!

Galéria / 9 kép

Oscar-jelölt filmek, amik megtalálsz a Netflix és az HBO Max kínálatában

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok