A nappali időtálló éke: 2022 kanapé trendjei

A nappali időtálló éke: 2022 kanapé trendjei
Forrás: ADA, ADMONT kanapé
Facebook
Twitter
Pinterest

Te is tervezed felfrissíteni otthonodat? Kezdd a lakás egyik legszembetűnőbb darabjával, amit nap mint nap használsz: a kanapéval.

A cikk támogatója az ADA

Már itt az újév a nyakunkon, eljött az új, betarthatatlan fogadalmak ideje. Az év vége tökéletes időszak arra, hogy megtervezzük a jövő évünket, amennyire csak tudjuk. Például itt a tökéletes alkalom, hogy búcsút mondj a régi, roskadozó kanapédnak és beleásd magad 2022 kanapé trendjeibe. Most az ADA is segít neked, hiszen gyönyörű kanapékat kínál, mindenféle lakástípushoz illeszkedve.

Mutatjuk 2022 legmenőbb kanapé típusait:

  • A HAJÓ kanapé

Ez a kanapé típus a nagyobb területű nappalikba minden szempontból tökéletes. Mindkét oldaláról benyúl egy plusz ülő felület, családias légkört teremtve. Plusz kihúzható része is van, ami kiegészíti a két szélső darabot és ezzel egy nagy és kényelmes ágyat alkot. Ha ilyen típusú kanapét szerzel be, nem kell félned attól, hogy a vendégek hol aludjanak majd.

Kép
forrás: ADA, HAJO kanapé

Rejtett fotel a kanapéban

Vándoroljunk egy kicsit kisebb lakásba. Ez a típusú kanapé a legmegfelelőbb, ha nincsen sok szabad helyed otthon, hiszen kettő az egyben bútor. Kényelmes és helytakarékos kialakítású, általában egy, de van hogy kettő felnyitható lábtartó van beleépítve, amivel tökéletes fotel válik belőle.

Kép
forrás: ADA, ALIKA kanapé

Klasszikus L alak:

Ez az a kanapé trend, ami sosem megy ki a divatból. Minden méretben, színben és dizájnban elérhető és minden típusú lakásba praktikus. Hosszúkás kialakítása miatt tökéletes az olyan otthonokba, ahol sokszor fordulnak meg vendégek, akár barátok, akár család. De tökéletes a nyugodt filmezős estékre is, ahol csak a szűk családi kör telepedik a nappaliba.

Kép
forrás: ADA, ROGER kanapé

Reméljük meghoztuk a kedved egy kis újításra. 2022-ben ezek a kanapé trendek csak úgy szárnyalnak majd. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, itt az ideje hogy keresgélj az ADA bútorai között.

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.