Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza

Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár mindenki, akit Oscar-díjra jelöltek, abban reménykedik, hogy egy arany trófeával térhet haza, minden kategóriában csak egy szerencsés kaphatja meg a filmes díjak legrangosabbikát.

A Distinctive Assets, hogy enyhítse a csalódás érzését azokban, akik üres kézzel térnek haza az Oscar-díjátadóról, egy „Mindenki nyer” ajándékcsomaggal lesznek megvigasztalva. Ez a nem mindennapi hagyomány egyébként már 20 éve él, idén pedig nemcsak a legjobb férfi és női főszereplő, illetve a legjobb rendező, hanem a legjobb férfi és női mellékszereplő jelöltjei is kapnak egy ajándékcsomagot, amelynek értéke egy kisebb vagyon, így mióta kiszivárgott az idei Oscar-díjátadó csomagjának tartalma, nem csoda, hogy netes körökben elindult a felháborodás.

Az általunk bemutatott cégek csodálatos termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek, miközben támogatják a sokszínűséget, a befogadást, az egészséget és a jótékonyságot.

Nyilatkozta Lash Fary, a Distinctive Assets alapítója, aki hozzátette, hogy a jelölteken túl azt is jelképezni szeretnék ezzel, hogy végre visszatért az emberiség a járvány előtti normális kerékvágásba.

Az idei gálán a luxustermékeken kívül egy skóciai birtokról szóló tulajdoni lap is helyet kapott az ajándékcsomagban. Tehát, akinek a nevére szól, az Lord vagy Lady, tehát földesúr vagy földesúrnő lesz Skóciában.

gif

Ezen kívül nagyon ritka és természetesen drága kozmetikai termékeket, élelmiszereket és egy különleges édességet is találnak majd a jelöltek a csomagban, amely egy csokoládéba mártott perec lesz, mégpedig ehető arannyal. A pandémia miatt egy all inclusive utazás is landol a kosárban, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szerény lenne. Lash Fary azt is elmondta, hogy az értékes pakk egyfajta tisztelgés is a filmes szakma legjobbjai előtt, akik az elmúlt két évben minden erejüket és kitartásukat beletették a munkájukba.

A 2022-es Oscar-gála – amely március 27-én lesz – házigazdái egyébként Amy Schumer és Regina Hall színésznők lesznek.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Abszurd, hogy ezek a zseniális színészek még nem nyertek Oscar-díjat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.