Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza

Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza
Forrás: GettyImages

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár mindenki, akit Oscar-díjra jelöltek, abban reménykedik, hogy egy arany trófeával térhet haza, minden kategóriában csak egy szerencsés kaphatja meg a filmes díjak legrangosabbikát.

A Distinctive Assets, hogy enyhítse a csalódás érzését azokban, akik üres kézzel térnek haza az Oscar-díjátadóról, egy „Mindenki nyer” ajándékcsomaggal lesznek megvigasztalva. Ez a nem mindennapi hagyomány egyébként már 20 éve él, idén pedig nemcsak a legjobb férfi és női főszereplő, illetve a legjobb rendező, hanem a legjobb férfi és női mellékszereplő jelöltjei is kapnak egy ajándékcsomagot, amelynek értéke egy kisebb vagyon, így mióta kiszivárgott az idei Oscar-díjátadó csomagjának tartalma, nem csoda, hogy netes körökben elindult a felháborodás.

Az általunk bemutatott cégek csodálatos termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek, miközben támogatják a sokszínűséget, a befogadást, az egészséget és a jótékonyságot.

Nyilatkozta Lash Fary, a Distinctive Assets alapítója, aki hozzátette, hogy a jelölteken túl azt is jelképezni szeretnék ezzel, hogy végre visszatért az emberiség a járvány előtti normális kerékvágásba.

Az idei gálán a luxustermékeken kívül egy skóciai birtokról szóló tulajdoni lap is helyet kapott az ajándékcsomagban. Tehát, akinek a nevére szól, az Lord vagy Lady, tehát földesúr vagy földesúrnő lesz Skóciában.

gif

Ezen kívül nagyon ritka és természetesen drága kozmetikai termékeket, élelmiszereket és egy különleges édességet is találnak majd a jelöltek a csomagban, amely egy csokoládéba mártott perec lesz, mégpedig ehető arannyal. A pandémia miatt egy all inclusive utazás is landol a kosárban, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szerény lenne. Lash Fary azt is elmondta, hogy az értékes pakk egyfajta tisztelgés is a filmes szakma legjobbjai előtt, akik az elmúlt két évben minden erejüket és kitartásukat beletették a munkájukba.

A 2022-es Oscar-gála – amely március 27-én lesz – házigazdái egyébként Amy Schumer és Regina Hall színésznők lesznek.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Abszurd, hogy ezek a zseniális színészek még nem nyertek Oscar-díjat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!