Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza

Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár mindenki, akit Oscar-díjra jelöltek, abban reménykedik, hogy egy arany trófeával térhet haza, minden kategóriában csak egy szerencsés kaphatja meg a filmes díjak legrangosabbikát.

A Distinctive Assets, hogy enyhítse a csalódás érzését azokban, akik üres kézzel térnek haza az Oscar-díjátadóról, egy „Mindenki nyer” ajándékcsomaggal lesznek megvigasztalva. Ez a nem mindennapi hagyomány egyébként már 20 éve él, idén pedig nemcsak a legjobb férfi és női főszereplő, illetve a legjobb rendező, hanem a legjobb férfi és női mellékszereplő jelöltjei is kapnak egy ajándékcsomagot, amelynek értéke egy kisebb vagyon, így mióta kiszivárgott az idei Oscar-díjátadó csomagjának tartalma, nem csoda, hogy netes körökben elindult a felháborodás.

Az általunk bemutatott cégek csodálatos termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek, miközben támogatják a sokszínűséget, a befogadást, az egészséget és a jótékonyságot.

Nyilatkozta Lash Fary, a Distinctive Assets alapítója, aki hozzátette, hogy a jelölteken túl azt is jelképezni szeretnék ezzel, hogy végre visszatért az emberiség a járvány előtti normális kerékvágásba.

Az idei gálán a luxustermékeken kívül egy skóciai birtokról szóló tulajdoni lap is helyet kapott az ajándékcsomagban. Tehát, akinek a nevére szól, az Lord vagy Lady, tehát földesúr vagy földesúrnő lesz Skóciában.

gif

Ezen kívül nagyon ritka és természetesen drága kozmetikai termékeket, élelmiszereket és egy különleges édességet is találnak majd a jelöltek a csomagban, amely egy csokoládéba mártott perec lesz, mégpedig ehető arannyal. A pandémia miatt egy all inclusive utazás is landol a kosárban, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szerény lenne. Lash Fary azt is elmondta, hogy az értékes pakk egyfajta tisztelgés is a filmes szakma legjobbjai előtt, akik az elmúlt két évben minden erejüket és kitartásukat beletették a munkájukba.

A 2022-es Oscar-gála – amely március 27-én lesz – házigazdái egyébként Amy Schumer és Regina Hall színésznők lesznek.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Abszurd, hogy ezek a zseniális színészek még nem nyertek Oscar-díjat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.