Kerülj képbe! Ez lesz a 2021-es ősz 5 legnépszerűbb sminktrendje

Kerülj képbe! Ez lesz a 2021-es ősz 5 legnépszerűbb sminktrendje
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Kerülj képbe a szezon beauty trendjeivel!

Az ősz már megállíthatatlanul elindult, de te még nem tudod, hogy milyen irányba indulj, ha sminkelésről van szó? Semmi gond, hoztunk egy rövid összeállítást, amelynek segítségével gyorsan up to date lehetsz az őszi-téli szezon vezető sminktrendjeivel kapcsolatban. Hiszen a sztárok már tudják, mi lesz a menő 2021 utolsó hónapjaiban, így hoztunk néhány szuper beauty lookot, ami meghatározza majd a következő időszakot.

A kötelező maszkviselés a trendeket is befolyásolta, előtérbe kerültek a hangsúlyos szemsminkek és a szemöldök. Ám míg tavaly álmodni sem nagyon mertünk róla, idén ősszel végre a rúzsok is visszatérnek - de ne szaladjunk ennyire előre, jöjjön összeállatásunk lépésről lépésre!

1. Fekete vízvonal

Akárcsak a középiskolában, nem? Bár tény, hogy nem ez a legelegánsabb sminkőrület, amit valaha kitaláltak, sőt, egy ideje inkább cikinek számít, mint menőnek, ám a fekete szemceruza ismét visszatér, minket pedig azonnal elfogott a nosztalgia.

2. Izgalom a szemzugban

Idén ősszel alaposan felpörögnek a szemsminkek. Ezekkel a látványos megoldásokkal nagyon is érdemes kísérletezni, ugyanis instant adnak egy extra löketet a megjelenésednek, az viszont tény, hogy némi kézügyesség és gyakorlat kelleni fog hozzájuk.

3. A rúzs visszatérése

A rúzsoknak egy időre búcsút kellett mondanunk, ám végre ismét eljött az ő idejük! A matt hatás időközben szépen kikopott a köztudatból, helyett jönnek a lágyan csillogó, bársonyos textúrák, és ősz révén persze mindezek igen hangsúlyos, drámai kiadásban. Megan Fox mélyvörös ajkánál semmi sem hozza jobban a szezon hangulatát!

4. Ragyogó, üde bőr

Ahogy az idő hűvösebbé válik, egyre többen hajlanak a hideg színek, na meg a matt finish felé, de idén ősszel valami mást álmodtak meg nekünk a sminktrendek terén. Ehhez a harmatos, üde lookhoz nem kell más, csak egy csodás pirosító, és egy jó highlighter paletta, hogy legyen kint akármilyen hideg, az arcod melegséget árasszon.

5. Természetes szemöldök

Ahogy Melissa Barrera példája mutatja, ha tuti a szemöldök, nem is kell már nagyon túlgondolni a sminkkérdést. Szerezz be hozzá egy színtelen szemöldökzselét, szemöldökszappant, vagy próbáld ki a laminálást!

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!