20 jel, hogy vége a féktelen bulikorszaknak

20 jel, hogy vége a féktelen bulikorszaknak

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Mint ahogy az életben mindennek, a bulis éjszakákkal eltöltött éveknek is megvan a szavatossági ideje, előbb-utóbb búcsút kell inteni a partikirálynőként élt mindennapjaidnak.


Megannyi bárpultnál végig hallgatott csajozós duma és lábfájós, asztalon táncolós este után elérkezik az idő, amikor a szervezet már nem bír el több vodkát és Sam Smith remixet. Tovább már nem vehetjük semmibe a jeleket, hogy bulizós korszakunk lassan a múlté, új fejezet kezdődik. Ha a következő 20 jel ismerősen cseng, ideje elcsomagolni a miniruhákat és élvezni a partimentes élet új előnyeit!


1. Hetek óta nem jelöltek be egy Facebook képen sem, hiába erősködsz a barátnődnél, hogy töltse fel a múlt szombati pizsiparti képeit.


2. Ha elmész egy klubba, mindig arról panaszkodsz, milyen sok ember van. Érdekes, régen sosem voltak elegen.


3. Most már valahogy ciki a “Táncoljunk úgy, mintha senki sem nézne” elv alapján rázni magad.4. Már elfogadtad a tényt, hogy nem tudsz csábosan járni magassarkúban, de a legszomorúbb az egészben az, hogy ez már nem is igazán érdekel. Hónapok óta amúgy sem vettél 2 cm-nél magasabb cipőt.


5. Feltűnően aktív és produktív vagy a hétvége folyamán. Talán mert nem épp a másnaposságot hevered ki?


6. Már több, mint 3 hónapja nem ejtetted le a telefonod. Várjunk csak, épp 3 hónapja ittál utoljára, nem?


7. Már a legújabb ismerőseid is kívülről fújják a régi bulisztorijaid, hiszen újak nincsenek.8. Hol van az az idő, amikor nem tudtál eleget inni, hogy csak kicsit is becsípj? Most már két pohár bor is megárt. Ki hitte volna?9. Ha megkérdik dohányzol-e, a válasz most már a “Nem”, ahelyett, hogy “Csak, ha akkor, ha iszom”.


10. A zenei ízlésed teljesen megváltozott. Valahogy pont az ellentéte annak, ami volt. Mostanság a halk, meditációs zene megy a háttérben a house helyett.11. Már túl nagy luxus lenne elhagyni a pénztárcád, elvégre most már nem anyukádék pénzét szórod.


12. A gondolat, hogy egy idegen ágyában kelj fel, valahogy már inkább ijesztő, mintsem vágykeltő.13. Mostanában már olyan indokokkal bújsz ki a bulizás alól, hogy “Be kell pótolnom a heti alvás adagom”. Mintha régen zavart volna, hogy buliból mész dolgozni.


14. Most már érdekel, sőt korlátozod is, mennyit költesz alkoholra. Bezzeg a régi szép időkben még nem fizettél egyetlen italért sem.15. Sosem telik el úgy éjszaka, hogy ne mosnád le a sminked. Már ha van rajtad egyáltalán.


16. Manapság ha átjönnek a barátaid, el kell menned a közeli boltba, hogy beszerezz néhány üveg bort. Sajnos már rég elmúltak azok az idők, amikor még egy komplett rövidital készleted volt otthon.


17. Hétköznap már 10 előtt alszol, ha pedig nem, akkor azt kívánod bárcsak már aludhatnál.18. Régóta elfelejtesz műanyag poharakat venni arra az esetre, ha átjönnek a barátok. Érdekes, már mindenki inkább kávézik.


19. Annyi éjszakát töltöttél már a dübörgő hangfalak mellett, hogy a hallásod is meggyengült, még jó, hogy a fülhallgatóid extra hangerővel működnek.20. Épp olvasod ezeket a sorokat és azt gondolod: “Jézus, ez én vagyok!”Szöveg: Szegő Andrea

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Szépség

Mindenki ezért a '80-as évekbeli hajért van most oda a TikTokon: ez lesz a nyári frizuratrendek új kedvence!

Mob Wife Bob a '80-as években élte első nagy fénykorát, végül pár hónapja a TikTokon pörgő múltidézés lendülete őt is felélesztette, ebből a lázból pedig a sztárok se szeretnének kimaradni.

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.

Kép
Sztárok

Hatalmas veszteség! Így emlékeznek a sztárok Donald Sutherlandre: "A kollégám volt és a barátom lett. Hiányozni fog a jelenléte ebben a világban"

Hatalmas veszteség érte tegnap a világot és filmipart: Donald Sutherland elhunyt. Így tisztelegnek előtte a sztárok és kollégák!