29 év és egy rakás plasztikai műtét után így néznek ki az augusztusban újrainduló Beverly Hillys 90210 sztárjai

beverly hills 90210 folytatódik,új részek
Forrás: Pinterest

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Visszatér a képernyőre minden tinisorozat legfontosabbika, a Beverly Hills 90210. A tinik azonban már bőven negyven-, sőt öten évesek - megnéztük, mit tett velük 30 év sztárság.

A Beverly Hills 90210 az egyik leghíresebb tinisorozat, amelyet kerek e világon forgattak. Akkor is vágod, ha a 90-es években már nézted, és akkor is, ha még csak nem is éltél akkor.

1990. október 4-én mutaták be Amerikában és egészen 2000. májusáig ment a 10 évadnyi luxustiniskedés, hogy aztán 19 évvel később még egy évadot kapjunk belőle.

Egyelőre 6 részt rendelt meg belőle a FOX tv csatorna, BH90210 néven fog futni és Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling már biztos, hogy újra a szereplők között lesznek.

A sorozat szereplői a Beverly Hills gimi diákjai - később a California egyetem hallgatói voltak, az ő kalandjaikat, szerelmeiket és felnőtté válásukat követhették végig a rajongók az évadokon keresztül. Hogy most, 40+osan hol veszi a sztori újra a fonalat, nem tudni, de tűkön ülve várjuk már, az biztos.

jason priestley,ian ziering,luke perry
forrás: Getty Images
Jason Priestley, Ian Ziering és Luke Perry 1992-ben

Az eredeti történet

A kezdeti főszereplők az ikerpár Brandon (Jason Priestley) és Brenda (Shannen Doherty) volt, akik a szüleikkel Minnesota államból költöztek az örök napsütés hazájába, Kaliforniába, azon belül is a csillogó-villogó Beverly Hillsbe. A sorozat egyébként sok tinédzserproblémával foglalkozott az évek során, mint például a nem kívánt terhesség, az alkohol- és kábítószerfogyasztás, randierőszak, a szerencsejáték és a lázadás kérdésköre, az utolsó évadokban pedig a kezdeti páros nem is szsrepelt már.

A sorozat alkotója az az Aaron Spelling volt, akinek a nevéhez olyan sorozatok fűződnek, mint a Melrose Place és a Bűbájos boszorkák - tehát mindig is tudta, mitől lesz szupersikeres egy sorozat.

Galéria / 3 kép

A legfrissebb képek a 90210 szereplőiről

Megnézem a galériát

Vizsgáljuk csak meg közelebbről a legfontosabb szereplőket! Van, aki még csak 45, van, aki már 58 éves, de azt kell mondjuk, senki nem néz ki annyinak, mint amennyi a kora. Vagy mégis?

Galéria / 16 kép

Így változtak meg 29 év alatt a szereplők! Vajon kinek volt plasztikai műtétje?

Megnézem a galériát

RIP Luke Perry!

Ez a sorozat tette tini idollá Luke Perryt, aki február végén agyvérzést kapott, majd egy héttel később elhunyt.

Galéria / 5 kép

Luke Perry fiatalon

Megnézem a galériát

A színésznek koránt sem volt olyan könnyű élete, mint a filmipari mágnás lányának, Tori Spellingnek (igen, a névegyezés Aaron Spellinggel, a sorozat alkotójával nem a véletlen műve.) Luke édesanyja háztartásbeli volt, édesapja pedig acélmunkás. A siker sem jött könnyen Luke számára.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!