15 jel, hogy boltkóros vagy

15 jel, hogy boltkóros vagy

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Dugig van a szekrényed vadiúj, címkés darabokkal, de mégsem tudsz mit felvenni? Épp most nulláztad le a hitelkártyád, de már megint az új kívánságlistádat írod?


Nos, ha most épp hevesen bólogatsz, akkor nagy eséllyel pályázhatsz az év boltkórosa címre, de még mielőtt letiltanád a hitelkereted, olvasd el a következő 15 jelet, amit a Harper's Bazaar szerkesztői állítottak össze, hogy megbizonyosodj róla: te is védtelen vagy a leárazásokkal szemben. Lássuk, vajon átmész-e a teszten? Boltkóros vagy, ha...

1. Több pohár pezsgő után is el tudod mondani a hitelkártyád számát, elvégre ez éppoly fontos adat, mint a személyigazolványszámod, nem?






2. A retikülöd alján lévő blokkhalmazzal az egész gardróbod ki lehetne tapétázni. De mégis, kinek nincs szüksége valamire a Mac, a Gucci vagy a H&M üzletekből, ha épp arrra jár?


Kép



3. Ha a neten szörfözöl vagy csak a telefonod babrálod, abból érdekes módon mindig vásárlás lesz. Hiszen számodra egyértelmű, hogy a kedvenc online boltjaiddal is napi szinten kell tartanod a kapcsolatot.


Kép



4. A te elképzelésed a bulis péntek estéről a következő: a lakásod melegében nyomon követni a legutóbbi online rendeléseidet. Hogyan is spórolhatnál a következő shopping túrádra, ha minden pénzed koktélokra szórod el?


Kép



5. Az aznapi vacsoratervekről egyből elfeledkezel, ha a Net-a-Porterről rendelt csomag az ajtód előtt vár rád. Amúgy sem tudnál a vacsorapartneredre figyelni, hiszen végig a vadiúj cipőidre gondolnál.






6. Külön emailcímed van kizárólag a kedvenc márkáid és online oldalaid aktuális hírleveleinek begyűjtésére. Van olyan ember, aki mengedheti magának, hogy lecsússzon egy tavaszi online leárazásról?


Kép



7. Te bizony bárhol képes vagy pénzt költeni, akár még a helyi gyógyszertárban is őrült költekezésre vetemedsz. Nem is érted, más hogyan tud ellenállni a természetes alapanyagú kenceficéknek.






8. Mihelyst meghallod a szót: „termékminta”, támadó üzzemmódba kapcsolsz és már a markodban is tartod a mintát, akár szükséged van rá, akár nem. Elvégre a legjobb barátnőd tuti örül majd neki, nem?


Kép



9. Ha egy barátod a közelgő nyaralásáról beszél, te rögtön az ajándékvásárlásra gondolsz - vagyis, hogy te majd mit kapsz. Véletlenül meg is említed, hogy milyen jól jönne most egy új tavaszi táska a gardróbfrissítéshez.


Kép



10. A hitelkártyádat jobban edzésben tartod, mint saját magadat. Bár véleményed szerint, a több órás próbálgatás és cipekedés igenis kardióedzésnek számít.


Kép



11. Két teljesen különböző gardróbod van: az egyik a mindennapi daraboknak, a másik a „ha netalántán” daraboknak. Így már teljesen érthető, az a méregdrága Chanel téli csizma a sarokban, végtére is, arról nem te tehetsz , hogy idén nem havazott!






12. Érdekes módon, a legjobb barátaid fele az Andrássy út vagy a Fashion Street üzleteiben dolgozik. Velük mindig megtalálod a közös nevezőt.


Kép



13. Fizikailag már egy centi szabad hely sincs a lakásodban az új ruháknak, de te mégis minden reggel kijelented: „Nincs mit felvennem!”


Kép



14. Bármeddig elmész, hogy visszaspórold a hétvégi őrületes költekezést. Simán búcsút intesz a taxinak és rászoksz az instant levesekre. Egy hónap múlva újra hitelképes lesz a kártyád!






15. Mindegy, hányszor határozod el, hogy visszafogod a költekezést, mindig ugyanoda jutsz vissza: a hitelkártyád lenullázásához. De mégis ki mondja meg, mi az ára annak, hogy elégedett légy?


Kép

Fordítás: Szegő Andrea



Nincs mit felvennem!” “Egy rongyom sincs!” Ismerős? Divatos hazugságokat gyűjtöttünk össze ide kattintva.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!