15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról

15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról
Forrás: Disney+

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Rossz szomszédság török átok – tartja a magyar mondás, melynek az az alapja, hogy a török hódoltság idején (1541-1699-ig) az Oszmán Birodalom ketté szelte a Nagy-Magyarország területét és a határvidéken lakóknak számolniuk kellett a török portyákkal, rablással, fosztogatással. Ha a töröktől nem is kell tartaniuk, a következő tizenöt történet legalább ilyen kellemetlen volt a megosztóinak, akik pokoli szomszédot kaptak, akik az őrületbe kergették a környezetüket.

A szomszédi viszonyoknak kiemelkedő szerepük van abban, hogy hogyan érezzük magunkat a saját otthonunkban. Rossz szomszédi viszonyok esetén a ház vagy lakás a háború helyszínévé válhat, ahol folyamatosan zajlik az idegeskedés és a feszültség. A zaj, a vita és a folyamatos konfliktusok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne érezzük igazán otthonosan magunkat a saját lakhelyünkön.

Az érzelmi stressz további negatív hatásokat gyakorolhat az egészségünkre. A folyamatosan fennálló konfliktusok, veszekedések és zaklatások hozzájárulhatnak a szorongás és depresszió kialakulásához, valamint alvászavarokhoz is vezethetnek. Mindez összességében rossz hatással lehet a fizikai és mentális egészségünkre.

Kép
forrás: Pexels/Liza Summer

Saját rossz tapasztalatok...

Épp ezért számomra az új otthonunk keresésekor az első kérdés a szomszédokra vonatkozott. A vásárlási szándék meghozatala előtt többször elmenem a ház felé, más-más napszakban, hétköznap és hétvégén is. Biztosra mentem, hiszen már volt rossz tapasztalatom. Egyszer egy szomszédomra az éjszaka közepén a rendőrök törték rá az ajtót, kiderült, hogy elég sok kábítószer lakott az egyik szobájában. Egy másik kedves szomszéd párral közös falon osztozkodtunk, a gond az volt, hogy a hálószobáink voltak egymás mellett… Nem volt szükségem ébresztőórára. Minden reggel a házaséletükre keltem.

Neked volt már borzasztó szomszédod?
Persze. Kinek nem?
Szerencsés vagyok. Imádtam mindig a szomszédaimat!
Megosztom az eredményt

A lenti galériában 15 hihetetlen, de igaz történet mutatunk be, amit internetezők osztottak meg szomszédaikról.

Galéria / 7 kép

15 hihetetlen, de igaz történet, amit internetezők osztottak meg szomszédaikról

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!