13 alkalom, amikor a királyi család nőtagjai ruhaválasztásukkal Grace Kelly ikonikus stílusát másolták

13 alkalom, amikor a királyi család nőtagjai ruhaválasztásukkal Grace Kelly ikonikus stílusát másolták
Forrás: Warner Bros.

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Grace Kelly kifinomult és időtálló stílusa úgy tűnik, hogy a mai napig képes megihletni a királyi családok hölgytagjait.

Grace Kelly 1955. április 5-én találkozott először Rainer monacói herceggel, és bár a terveket sok szerencsétlenül elsült eseménysorozat előzte meg, végül sikerült mégis összefutniuk, ami után hosszú ideig leveleztek egymással. A gyönyörű színésznő bár egy ideig hidegen viselkedett a neki udvaroló herceggel, ám végül nem tudott megálljt parancsolni az érzelmeinek és visszafordíthatatlanul beleszeretett a férfiba. 1955 decemberében eljegyezték egymást, amit 1956. április 19-én egy világraszóló esküvő követett.

Az ünnepelt hollywoodi sztár a házasságuk után végleg visszavonult a filmezéstől, és innentől fogva csak a férjére és három gyermekére koncentrált. Boldogságuknak Grace Kelly halálos autóbalesete vetett véget 1982-ben. A néhai színésznő emléke és öröksége az elmúlt 40 évben egy pillanatra sem vesztett ikonikus fényéből, nagy hatást gyakorolva nemcsak a hétköznapi divatra, hanem a királyi családok hölgytagjainak ruhaválasztására is. Külön érdekes, hogy az egykori filmcsillag bár 26 éven át volt Monaco hercegnéje, mégis sok esetben a színésznő énjének stíluspillanatai voltak azok, amik több ihletett szolgáltattak a számukra!

Kattints tovább és mutatunk is 13 olyan pillanatot, amikor a királyi családok nőtagjai megidézték és másolták Grace Kelly stílusát!

Galéria / 13 kép

13 alkalom, amikor a királyi család hölgytagjai Grace Kelly-t másolták

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

A királyi esküvőknél nincs fényűzőbb! Avagy a történelem 12 legmesésebb esküvői ruhája

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!