11 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál a Szerelmünk lapjairól

11 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál a Szerelmünk lapjairól

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindenre nyitottak vagyunk, ami a Szerelmünk lapjaival kapcsolatos. Most összeszedtünk néhány izgalmas tényt, amit a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy tudtak. Mi azok vagyunk, és még minket is meglepett pár dolog!


1. A rendező olyan színészt szeretett volna Noah szerepére, aki nem kifejezetten sármos. A casting nehézségeiről már írtunk, de a választásban az is szempont volt, hogy Ryan nem kifejezetten tartozik a hollywoodi szépfiúk közé. Persze ez ízlés kérdése, nekünk nagyon bejön! Nagyon, nagyon.2. Ryan barna kontaktlencsét viselt a forgatások alatt, mert az idősebb Noah-t játszó színész, James Garner barna szemű.


Kép


3. A filmet visszafelé forgatták. Előbb vették fel az időseb Allie és Noah jeleneteit - amikben még Rachel McAdams és Ryan Gosling játszik -, majd a karácsonyi szünet alatt Ryan leadott pár kilót és leborotválta a szakállát. Lehet választani, hogy kinek melyik tetszik jobban!


Szerelmünk lapjai
Szerelmünk lapjai


4. A híres csónakázós rész elképesztően sok előmunkát igényelt. Egyrészt vadmadarakkal nyilvánvalóan nem lehetett volna felvenni a jelenetet, de az oda szállított állatok sem maradtak volna ilyen békések. A film rendezője, Nick Cassavetes fiókákat nevelt egy tó mellett, akik hozzászoktak a környezethez és az emberekhez, csak így jöhetett létre a forgatás.


gif


5. Justin Timberlake és Britney Spears neve is felmerült a szereplőválogatás során. Ha mellettük döntenek, valahogy így nézett volna ki a film:


Kép


Vagy így...


Szerelmünk lapjai
Szerelmünk lapjai


6. Ryan és Rachel eleinte nagyon nem jött ki egymással. Annak ellenére, hogy a filmvásznon forrt a levegő Noah és Allie között, a két színész kapcsolatát a valóságban inkább az utálat fűtötte. A viták egészen odáig mentek, hogy Ryan arra kérte a producert, keressenek mást a női főszereplőt. De ami igazán érdekes ebben a történetben, hogy a film után több mint két évig jártak egymással. Ki érti ezt?7. A filmtörténelem egyik legromantikusabb szerelmi veszekedése, mikor Noah a film végén arról faggatja Alliet, hogy döntse el mit akar. Ryan annyire beleélte magát a karaktere helyzetébe, hogy gyakorlatilag végig improvizálta a jelenetet.


gif8. James Marsden, aki Allie vőlegényét, Lon Hammondot játszotta, sokáig nem hitt a film sikerében: "Azt hittem a Szerelmünk lapjai csak egy csöpögős romantikus film lesz. Tudjátok, az a film, amit az unalmas hétvégéin néz meg az ember." Talán már ekkor féltékeny volt, hogy nem ő kapta Noah szerepét?9. A szerelmünk lapjai Ryan Gosling eddigi legsikeresebb filmje. Annak ellenére, hogy már több mint 10 éve forgatták, és a színész azóta is játszott pár igazán sikeres moziban, még mindig ez a film érte meg neki leginkább anyagilag. És persze a gyártónak is, hiszen a bevétel közel 30 milliárd forint lett.10. A vacsora jelenteben látható asztalt a színész készítette. Ryan úgy mélyült el a szerepben, hogy két hónapig Noah életét élte. Bútorokat készített és belekóstolt a dél-karolinai hétköznapokba. Több saját munkája is megtaláltható a díszletek között.


Szerelmünk lapjai
Szerelmünk lapjai


11. Rachel McAdams konkrétan beesett a castingra. A forgatókönyvet kevesebb mint egy nappal a meghallgatás előtt kapta készhez, és még így is lenyomta a versenyben lévő Reese Witherspoont és Jessica Bielt.

Forró csókok a filmvásznon! –

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?