A hollywoodi csillogás tényleg mulandó?! Avagy 10+1 színész, aki szomorúan kevés időt töltött az A-listás sztárok sorában

A hollywoodi csillogás tényleg mulandó?! Avagy 10+1 színész, aki szomorúan kevés időt töltött az A-listás sztárok sorában
Forrás: InterCom

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A színészek között sajnos szép számmal akadnak olyanok is, akiknek diadalmenete egy ponton halk véget ért.

A showbinisz világában mindig akadtak olyan színészek, akiknek mindössze egyetlen egy rosszabbul irányzott lépése elég is volt ahhoz, hogy nevük örökre lekerüljön arról a bizonyos A-listáról, ami mondhatni biztos belépőt jelenhet az álomgyár összes létező ajtaján.

Ebben az évben minden Brendan Fraser nagy visszatérésétől volt hangos, az 54 éves sztár ugyanis a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején az egyik legfoglalkoztatottabb sármos színész volt, akinek nemcsak a teste sínylette meg a sikert - a Múmia filmek miatt több komoly sérült is szerzett -, hanem a lelke is. Állítása szerint ugyanis még 2003-ban a hollywoodi külföldi tudósítók, pontosabban a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk szexuálisan zaklatta őt, amikor egy fogadáson odament hozzá és megfogta a fenekét úgy, hogy még az ujjait is bevetette. Brendan szerint ez hozzájárult ahhoz, hogy az utóbbi években inkább a háttérben maradt, és bár a filmek világától sosem köszönt el, a két évtizeddel ezelőtti hangos siker azonban egészen 2022-ig elkerülte őt. Most viszont A bálnában nyújtott alakításával Hollywood visszafogadta az egykori szépfiút. Azonban nem csak az ő volt az egyetlen olyan A-listás sztár, aki a kezdeti hangos elismerések után idővel észrevétlenül is a tévék és a színpadok világába költözött. És bár sokaknak ez a fajta renomé is megtisztelő lehet, azért mi nézők kimondottan szívesen néznénk őket ismét egy-egy nívósabb egészestés filmben. És te, hogy vagy vele?

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy mely elfeledett színészek azok, akiket jó lenne újra látni az A-listás hírességek között!

Galéria / 10 kép

Színészek, akik hosszabb ideig is maradhattak volna az A-listás sztárok sorában

Megnézem a galériát

Most pedig íme 8 egykori gyerekszínész, akinek sikerült visszatérnie a reflektorfénybe - és volt, aki az Oscar-díjig meg sem állt!

Galéria / 16 kép

8 gyerekszínész, akinek sikerült felnőttként is karriert építenie

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.