A hollywoodi csillogás tényleg mulandó?! Avagy 10+1 színész, aki szomorúan kevés időt töltött az A-listás sztárok sorában

A hollywoodi csillogás tényleg mulandó?! Avagy 10+1 színész, aki szomorúan kevés időt töltött az A-listás sztárok sorában
Forrás: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

A színészek között sajnos szép számmal akadnak olyanok is, akiknek diadalmenete egy ponton halk véget ért.

A showbinisz világában mindig akadtak olyan színészek, akiknek mindössze egyetlen egy rosszabbul irányzott lépése elég is volt ahhoz, hogy nevük örökre lekerüljön arról a bizonyos A-listáról, ami mondhatni biztos belépőt jelenhet az álomgyár összes létező ajtaján.

Az utóbbi hónapokban minden Brendan Fraser nagy visszatérésétől hangos, az 54 éves sztár ugyanis a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején az egyik legfoglalkoztatottabb sármos színész volt, akinek nemcsak a teste sínylette meg a sikert - a Múmia filmek miatt több komoly sérült is szerzett -, hanem a lelke is. Állítása szerint ugyanis még 2003-ban a hollywoodi külföldi tudósítók, pontosabban a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk szexuálisan zaklatta őt, amikor egy fogadáson odament hozzá és megfogta a fenekét úgy, hogy még az ujjait is bevetette. Brendan szerint ez hozzájárult ahhoz, hogy az utóbbi években inkább a háttérben maradt, és bár a filmek világától sosem köszönt el, a két évtizeddel ezelőtti hangos siker azonban egészen 2022-ig elkerülte őt. Most viszont A bálnában nyújtott alakításával úgy tűnik, hogy Hollywood visszafogadta az egykori szépfiút, aki egyelőre úgy látszik, hogy a maga visszafogott és szerény módján élvezi is ezt a megérdemelt sikert.

Kép
forrás: UIP-Duna Film

Azonban nem csak az ő volt az egyetlen olyan A-listás sztár, aki a kezdeti hangos elismerések után idővel észrevétlenül is a tévék és a színpadok világába költözött. És bár sokaknak ez a fajta renomé is megtisztelő lehet, azért mi nézők kimondottan szívesen néznénk őket ismét egy-egy nívósabb egészestés filmben. És te, hogy vagy vele?

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy mely elfeledett színészek azok, akiket jó lenne újra látni az A-listás hírességek között!

Galéria / 10 kép

Színészek, akik hosszabb ideig is maradhattak volna az A-listás sztárok sorában

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Elfeledett sztárok, akiknek a visszatérés sem sikerült

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!