10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!
Forrás: Erstudiostok/ Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni!

Te is szeretnél hosszú lábakat, melytől nemcsak sokkal magasabbnak tűnsz, hanem még megjelenésed is mutatósabb lesz? Nos, az alábbiakban egy stylist titkos trükkjeit áruljuk el, melyek segítségével garantáltan sokkal hosszabbak lesznek a lábaid, és ennek köszönhetően magabiztosabb is leszel.

1. A cipőnek legyen némi platformja

És igen akkor is, ha magassarkú. Ugyanis amennyiben egy magassarkú cipő némileg meg van emelve a lábujjak alatti részén, akkor nemcsak sokkal magasabbnak fogsz tűnni, hanem még a lábaid is optikailag sokkal hosszabbnak fognak tűnni.

2. Hosszú, cipőre lógó nadrág

Ugyan sokan divatosnak tartják a boka felé érő nadrágokat, azonban az igazság az, hogy ez igencsak lerövidíti a lábakat. Ezzel szemben a cipőre rálógó, egészen hosszú nadrág pedig sokkal előnyösebb formát kölcsönöz viselőjének.

Kép
forrás: Edward Berthelot/Getty Images

3. Ing betűrése

Az ing betűrése szintén segít abban, hogy optikailag hosszítsuk a lábunkat, mivel ezáltal sokkal hosszabbnak fog tűnni a testünk egésze. Ezt pedig bátran bolondítsd meg egy magassarkúval is.

4. Függőleges csíkokat válaszd, ne a vízszinteseket

Szintén fontos, hogy amikor ruhát választasz, ne a vízszintes csíkokat részesítsd előnyben, hanem a függőlegeseket. Ugyanis míg az előbbi inkább szélesít, addig a másik inkább vékonyítja, és hosszítja viselőjének testalkatát.

További tippekért kattints galériánkra!

Galéria / 6 kép

Trükkök a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.